Egyedül h bírtátok anyagilag?
A szüleimhez költöztem a gyed idejére, aztán visszamentem dolgozni. Addigra lezajlott a válás, gyerekelhelyezést, megállapították a gyerektartást is.
Volt egy lakásom (nagyszülői örökség) ezt szerencsére nem adtam el amikor összeköltöztem a férjemmel, csak kiadtam. Ide költöztem a kislányommal.
Nekünk is stabil volt a kapcsolatunk a baba előtt, de a gyerekvállalás árnyoldalairól keveset beszéltünk. A lányunk koraszülött volt, elég sok eü-i probléma volt vele, amit a férjem rosszul viselt. Ő "nem így képzelte" a családosdit. 2 hónapig (!!!!!) bírta, hogy nem vagyok már elég odaadó feleség (nem jártam el tornázni hogy leadjam a felesleget, nem volt minden este friss vacsora mint korábban, szexelni sem volt kedvem, csak őt elégítettem ki) aztán félredugott.
2-es válaszoló, te olyan rosszindulatú vagy, hogy arra nincsenek is szavak. mélységesen szégyelld el magad.
kitartást kívánok kérdező, már sokan leírták előttem, ez nyilván attól függ leginkább, hogy hol, milyen körülmények között laktok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!