Egyedül h bírtátok anyagilag?
Figyelt kérdés
Másfél hónapja szültem és úgy néz ki ennyi volt a kapcsolatom. Kapok csedet ès családi pótlékot. Ez 100 000 körül lesz. Én és a kicsi kijövünk belőle?2015. jún. 27. 13:42
1/16 anonim válasza:
Attól függ. Lakhatás megoldott, vagy albérletet is kell fizetned?
Ha csak rezsit+ kaját, akkor kijöttök.
2/16 anonim válasza:
Sosem értettem miért vállalnak egyesek gyereket ilyen hűdetuti kapcsolatra.
3/16 A kérdező kommentje:
7 éves kapcsolat nem 2hetes
2015. jún. 27. 13:58
4/16 anonim válasza:
A kérdező honnan tudhatta volna,hogy hamar végetér a kapcsolata? Vetette volna el? Inkább ne szólj hozzá,ha nem tudsz értelmes választ adni. Kb 100E-ből szűkösen talán meglesztek ,de fontos,hogy ne legyen hiteled stb "csak" a rezsi+ ti
6/16 anonim válasza:
Még számolhatsz a gyerektartással is.
7/16 anonim válasza:
Az attól függ hol laktok,van e hitel,rezsi mennyi ?
8/16 anonim válasza:
Én egy éves kislányommal maradtam egyedül, összesen 190 Ft. bevételünk van. Rezsi kb. mindennel 80ezer Ft, a maradékból élünk. Mindenre jut, de luxus dolgok nincsenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!