Germicid kúp-ordít a baba?
1. fogzásra nem adnék germicid kúpot. Végszükség esetén is csak egy felet. Kend neki dentonixxal, vagy dologéllel, adj neki rágókát...
2. a kúp előtt remélem bekrémezted a popsit és a kúpot is...és ahogy írták, óvatosan!
3. 3 hónaposan miért gondolod, hogy a foga? attól mert nyálzik és nyűgös még nem biztos hogy az...
feleslegesen pedig ne tömd gyógyszerrel..
Köszönöm a válaszokat. Nagyon sajnálom, hogy ennyire figyelmetlen voltam, pedig mindig minden esetben körültekintően járok el. Egyből a hűtőből vettem ki sajnos, és úgy helyeztem fel. Krémezni bekrémeztem. Legközelebb óvatosabb leszek. A további kérdésekre válaszolva:
Nem a fogzásra adtuk a kúpot, hanem azért mert a 3 nap alatt alig aludt, fáradt, kimerült volt, hőemelkedése volt, és mivel a védőnő ezt javasolta, ezért ezt tettem. Dentinoxt, dologélt kipróbáltuk, nem használ. Rágókát folyton adom neki.Nem gondolom, tudom, hogy fogzik, ugyanis az ínye alul-felül be van duzzadva, és alul már éles az ínye, felül pedig szépen kivehetőek a fogacskái, eléggé "lent" vannak már.
És köszönöm, a nurofent is beszerzem, vészhelyzet esetére.
Feleslegesen pedig nem tömöm gyógyszerrel, de amikor már a gyerek olyan állapotban van, ami indokolná, és tudom hogy jobban lesz tőle, természetesen adok neki, védőnővel, gyerekorvossal egyeztetve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!