Anyukák! Mit használtok lázcsillapításra? Germicid kúp nem hat! B
Az még azért nem olyan magas.
Nekünk mindig Noramidazopheni-t ír fel a doki, testsúlynak megfelelően.
Próbálkozzatok hűtőfürdővel, és vegyetek Nurofent már kaphat 3 hós kor felett.
Illetve a gyulladást is próbáljátok csökkenteni, a lázcsillapítás csak tüneti kezelés.
Azonnal menjetek orvoshoz, ha nem megy le a láza! De azt nem értem, hogy "Összecsípkedte valami amitől begyullaft a mandulája"...micsoda??? Ha megcsípte valami, amitől bedagdt a torka, akkor meg sos!!! Adj neki Ca-ot addig, és Fenistil cseppet.
Látta orvos, vagy ezt honnan veszed?
Egyébként adhatsz neki lázra Nurofent is, vagy Panadolt (szirupot)
homeopátia
hűtőfürdő
és egy érdekes de működő dolog ezt is alkalmazom ha nem megy le a lázuk :
Magas láz esetén fogjunk néhány nyers burgonyát, reszeljük le és kössük a talpunkra, majd a lábunkat jól takarjuk be.
Rövid időn belül lehúzza a lázat, akkor is, ha már a gyógyszerek nem segítenek.
Mikor levesszük a burgonyát, ne lepődjünk meg, forró lesz és szinte teljesen száraz.
Célszerű a lábunk alá nejlonzacskót és egy régi törölközőt tenni, különben a krumpli foltot hagy a lepedőn, amit csak fehérítővel tudunk eltávolítani.
2. vagyok. Magára a csípésre nem adott semmit? Mert az a fajta gyulladás is fokozhatja a lázat, ha allergiás rá.
Szerintem próbáld, amiket írtunk, és ha nem megy le vele, hívd fel az orvost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!