Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! Mit használtok...

Anyukák! Mit használtok lázcsillapításra? Germicid kúp nem hat! B

Figyelt kérdés
Segítsetek. 6 hónapos. Összecsípkedte valami amitől begyullaft a mandulája. Nem tudpm levinni a làzát. Legutóbb 38,3volt. A levonással így is 37,8.

2013. júl. 12. 14:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Az még azért nem olyan magas.

Nekünk mindig Noramidazopheni-t ír fel a doki, testsúlynak megfelelően.

Próbálkozzatok hűtőfürdővel, és vegyetek Nurofent már kaphat 3 hós kor felett.

Illetve a gyulladást is próbáljátok csökkenteni, a lázcsillapítás csak tüneti kezelés.

2013. júl. 12. 15:02
 2/13 anonim ***** válasza:

Azonnal menjetek orvoshoz, ha nem megy le a láza! De azt nem értem, hogy "Összecsípkedte valami amitől begyullaft a mandulája"...micsoda??? Ha megcsípte valami, amitől bedagdt a torka, akkor meg sos!!! Adj neki Ca-ot addig, és Fenistil cseppet.

Látta orvos, vagy ezt honnan veszed?

Egyébként adhatsz neki lázra Nurofent is, vagy Panadolt (szirupot)

2013. júl. 12. 15:03
 3/13 anonim ***** válasza:

homeopátia

hűtőfürdő

és egy érdekes de működő dolog ezt is alkalmazom ha nem megy le a lázuk :

Magas láz esetén fogjunk néhány nyers burgonyát, reszeljük le és kössük a talpunkra, majd a lábunkat jól takarjuk be.

Rövid időn belül lehúzza a lázat, akkor is, ha már a gyógyszerek nem segítenek.

Mikor levesszük a burgonyát, ne lepődjünk meg, forró lesz és szinte teljesen száraz.

Célszerű a lábunk alá nejlonzacskót és egy régi törölközőt tenni, különben a krumpli foltot hagy a lepedőn, amit csak fehérítővel tudunk eltávolítani.

2013. júl. 12. 15:06
 4/13 A kérdező kommentje:
Tegnap.voltunk orvosnál. Ö mondta,hogy a csípéseket elvakarva jutott korokozó a torkába. Nagyon csúnya neki. Betadinnal kezelem. A torkára kapott antibiotikumot. Lázra meg a kúpot.
2013. júl. 12. 15:08
 5/13 anonim ***** válasza:
nurofen kúp vagy szirup!!!nekünk se használ egy gyereknél sem a germicid,a nurofen viszont szépen leviszi!!!!
2013. júl. 12. 15:08
 6/13 A kérdező kommentje:
Ezt a krumplis dolgot próbáltad?
2013. júl. 12. 15:10
 7/13 anonim ***** válasza:

2. vagyok. Magára a csípésre nem adott semmit? Mert az a fajta gyulladás is fokozhatja a lázat, ha allergiás rá.

Szerintem próbáld, amiket írtunk, és ha nem megy le vele, hívd fel az orvost.

2013. júl. 12. 15:14
 8/13 A kérdező kommentje:
A csípésre betadint mondott csak. Kipróbálom. Ha nem segít semmi visszaviszem mert jön a hétvége és ne adj isten nem szeretnék ügyelwtre rohangálni. Köszi mindenkinek.
2013. júl. 12. 15:17
 9/13 A kérdező kommentje:
Még valami. Vettem ezt a dampis gélt. Azzal kentem először a csípéseit de ugyanúgy viszketett neki:-( Azt nem ajánlom nektek sem. Nem sokat ér.
2013. júl. 12. 15:20
 10/13 anonim ***** válasza:
Mi Fenistil-gélt használunk. Az jó.
2013. júl. 12. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!