Babám 6 hetes, a Vedono szerint mar enyhülnie kellett volna a hasfajasanak mert mar elég nagy. En azt olvastam h tipikusan 3 hónapos korukig tart. Most akkor mi az igaz? Nálatok mikor múlt el?
Fiamnál 5, lányomnál 4 hónapos korban múlt el a hasfájás.
Fiamnál fokozatosan, lányomnál meg szinte egyik napról a másikra.
Mivel mindig nézi a gyerekorvos-megvizsgálja stb. gondolom szólt volna ha bármi baja lenne.
De mivel nincs ezért a drága védőnő már csak tudja,hogy a babád szimulál.
Hát komolyan milyen védőnők vannak?Az ilyen csak hátráltatja az amúgy is lelkileg labilis anyukákat.
Tisztelet a kivételnek ami kb.max 10% sajnos!
Kitartás! A kisfiammal nagyon megszenvedtük, rettenet hasfájós volt, és nem akartam elhinni, de 3 hónaposan tényleg elmúlik.Nálunk fokozatosan szűnt meg.
Próbáltunk mindent, de semmi sem használt, csupán a türelem.
Szia!
Elég érdekes egy védőnő van nálatok.
A fiunknál 6 hetesen kezdődött a hasfájás, 3 hónapos koráig tartott, nagyobbik lányunknál 4 hetesen kezdődött, 2,5 hónapos korig tartott, a kisebbiknél 2 hetesen kezdődött és 2 hónapos koráig tartott. Mindegyiknél egyik napról a másikra tűnt el. Csak a meleg hajszárítózás (pocak melegítése) segített.
Kitartás!
Kedves 9-es, van akinél segít az, hogy mit eszik, van akinél nem.
Én a nagynál mindenre figyeltem, nem ettem, amit nem ajánlottak, de gyakorlatilag ébren tekergett 1,5 hónapig (kivéve melegnél).
A középsőnél már ettem, ittam olyan dolgokat, amiket megkívántam, de elvileg nem ajánlatos. Nagyon jól esett, főleg, hogy volt olyan, amit terhesség alatt egyszerűen nem bírtam fogyasztani (a helyette ajánlottnak meg pocsék íze van). Nem ettől fájt a hasa.
Nálunk genetikailag van kódolva a hasfájás.
Mindhárom fél éves koráig kizárólag anyatejes volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!