Kisfiam 4 hónapos múlt, megeszik egy üveg bébiételt, bár én korainak tartom, de sír érte. Viszont nehezen kakil, olyan a széklet állaga mint a felnőtté. Ez nem baj? Fog változni Ahogy változik az emésztése?
Ha korainak tartod, és nem tud kakilni tőle, akkor ne adj még neki egy üveggel. Adj kevesebbet és utána kapjon még tejet vagy tápszert. Egy egész üveg répa egy négy hónaposnak nagyon sok, egyáltalán nem tudja megemészteni.
Azt értem, hogy csak házi termesztésű dolgokat akarsz neki adni, ez tök jó, de pl az alma az őszibarack majd csak ősszel terem. Addig nem is fog csak üveges, cukros pépes gyümölcsöt kapni?
Hozzátáplálás megkezdésénél székelési zavarok előfordulnak.
A lányomnál is ez volt. Doki is kijött megnézni, de nem tudott mást mondani, minthogy majd idővel belejön az emésztése.
De egy teljes üveg bébiétel tényleg sok ennyi idősnek. Inkább tápszert/anyatejet adj neki, az emésztése még nem kész nagyobb adag kanalas étel befogadására.
.................. remélem viccel valaki,nem így eteted.
no comment már erre. pörköltet evett már?
burgonya,alma fogják a székletet. őszibarack ami lazítja.
egyébként nem véletlenül nincs 4 hónap alatti bébiétel. de szerintem kamu ez a kérdés,hát támogatásra már 600ft-ért van 1 doboz tápszer,és tápszeresnek is elég 1 hétig,vagy meddig.
amúgy azt a vitamin-kálcium hiánytami így lenne egy babának a tej,tápszer nélkül :s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!