10 hónapos múlt, nem ül, nem mászik nincs még foga?
Pedig erőltetni kell a mászást!
A gyógytornászunk azt tanácsolta ebben a szakaszban, hogy ha feláll, ültessük le, amíg stabilan el nem kezd mászni, mert ennek a szakasznak nem szabad kimaradnia. Térdelni szabad volt, szeretett is úgy játszani. Az ülés pedig általában a mászás után jön, szépen kirakja oldalra a popóját :) Majd írj, mi újság!
Mászni 11 hónapos korig kell, ülésre nincs ilyen meghatározott időpont, de sok baba mászásból ül ki. A lányunk 10 hónapos kora után néhány nappal kezdett mászni és utána ült fel.
A foga majd kijön. 1 évesen 2 foga volt a lányunknak, kb. 9-10 hónaposan jött ki neki.
Szerintem visszafogni erőszakolni nem lehet agy babàt..
Nekem koraszülöttem van 7 hónaposan, orvosilag 5 elkezdett kùszni ezzel nem is volt baj de rà egy hójapra felàllt ajja kaptam ott mindent de nem lehetett visszafogni, egyszerűen folyamatosan mindenben ezt gyakorolta 3hètre rà màszott...na most meg ez a gond. Jelenleg 13hónapos orvosilag 11 ès mèg mindig màszik, ez a fő mozgàsforma, kapaszkodàs nèlkül nem is àll csak fèl perceket...nagyonnem akar elindulni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!