1 lépcsöfokot esett kint a betonon a gyerekem 15 hós, lett egy lila pup a homlokán, de 1 perc mulva már nevetett lehet e valami gond?
Fejezd be a hisztit, először is. A gyereknevelés ilyen. 100%-ig nem tudod kizárni. Az orvos is mérlegel, hogy minek van nagyobb veszélye. A CT sugárterhelésének kitenni a gyereket, vagy annak hogy vérzés van az agyában. A ti esetetekben ennek az esélye szinte a nullával egyenlő, így nem csinálnak CT-t.
Van egyéb jele ha gond van. Azokat figyeld amit írtunk, de ha tegnap óta jól van, nem valószínű hogy bármi gond lenne.
Először is nyugi. Koponya ct.t csak indokolt estben csinálnak és a leesett a lépcsőről nem az. Egészségügyis anyukaként nem rohangálok a gyerekkél kórházba pedig nekem mindig bevillannak ezek a szövödmények amiket írtak. A koponyaűri vérzést tényleg nem látja a röntgen, de ezért kell figyelni a gyereket, igenis vannak tünetei. Gondolom a korhzban elmondták: Aluszékonyság, szédülés, pupillák nem egyformák, hányás(kifejezett tünete a sugár hányás). Ha ezek bármelyike fent áll megfogja vizsgálni egy neurológus és csinálnak ct.t. És lehet kezelni. Ha időben észreveszik.
Az én kislányom 16 hónapos és vasárnap 3 lépcaofokot esett a lépcsőn. Persze hogy megijedtem, de azonnal sírt puklija sem lett figyeltem és Ennyi. Nyilván én láttam megkorát esett.
Figyelt a gyereked és ha bármilyen tünetet észre veszel Menj vissza de ne idesekedj semmi értelme ők még rugalmasak. Ha van kérdésed nyugodtan irj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!