Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1 lépcsöfokot esett kint a...

1 lépcsöfokot esett kint a betonon a gyerekem 15 hós, lett egy lila pup a homlokán, de 1 perc mulva már nevetett lehet e valami gond?

Figyelt kérdés
2015. jún. 2. 19:56
1 2 3 4 5 6 7
 61/66 A kérdező kommentje:
de egyet nem értek:ha lehet belsö vérzés akkor az orvos ma miért nem irta elö a ct-t??én ezt nem értem.
2015. jún. 3. 16:52
 62/66 anonim ***** válasza:
67%

Fejezd be a hisztit, először is. A gyereknevelés ilyen. 100%-ig nem tudod kizárni. Az orvos is mérlegel, hogy minek van nagyobb veszélye. A CT sugárterhelésének kitenni a gyereket, vagy annak hogy vérzés van az agyában. A ti esetetekben ennek az esélye szinte a nullával egyenlő, így nem csinálnak CT-t.

Van egyéb jele ha gond van. Azokat figyeld amit írtunk, de ha tegnap óta jól van, nem valószínű hogy bármi gond lenne.

2015. jún. 3. 17:06
 63/66 A kérdező kommentje:
ok köszi
2015. jún. 3. 18:35
 64/66 anonim ***** válasza:
67%
Nincs mit. Tudom milyen rossz, és hogy tudja félteni az ember a gyerekeit. Az enyémek is fejnehezek. agyrázkódásuk is volt. Az élet veszélyes üzem. Minden jót nektek.
2015. jún. 3. 19:25
 65/66 anonim ***** válasza:

Először is nyugi. Koponya ct.t csak indokolt estben csinálnak és a leesett a lépcsőről nem az. Egészségügyis anyukaként nem rohangálok a gyerekkél kórházba pedig nekem mindig bevillannak ezek a szövödmények amiket írtak. A koponyaűri vérzést tényleg nem látja a röntgen, de ezért kell figyelni a gyereket, igenis vannak tünetei. Gondolom a korhzban elmondták: Aluszékonyság, szédülés, pupillák nem egyformák, hányás(kifejezett tünete a sugár hányás). Ha ezek bármelyike fent áll megfogja vizsgálni egy neurológus és csinálnak ct.t. És lehet kezelni. Ha időben észreveszik.

Az én kislányom 16 hónapos és vasárnap 3 lépcaofokot esett a lépcsőn. Persze hogy megijedtem, de azonnal sírt puklija sem lett figyeltem és Ennyi. Nyilván én láttam megkorát esett.

Figyelt a gyereked és ha bármilyen tünetet észre veszel Menj vissza de ne idesekedj semmi értelme ők még rugalmasak. Ha van kérdésed nyugodtan irj.

2015. jún. 3. 19:44
 66/66 A kérdező kommentje:
Kedves 65-ös neked is köszi.A tünetek amiket irtál nem állnak fent,akkor gondolom nincs semmi baja.
2015. jún. 3. 22:41
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!