1 lépcsöfokot esett kint a betonon a gyerekem 15 hós, lett egy lila pup a homlokán, de 1 perc mulva már nevetett lehet e valami gond?
Fejezd már be ezt a felelőtlenezést!!
Én sem hívtam fel a dokit, semmi arra utaló jel nincs, hogy valami lenne!!!
Ha az ügyeletes mondta, akkor el kell vinni.
Nem értem a kérdésfelvetést. Adott egy orvos, aki megvizsgálta és ért hozzá, ő röntgent javasolt. Ezzel szemben áll egy maroknyi laikus, akik más javasolnak.
Csak szerintem egyértelmű, hogy kire kellene ilyen helyzetben hallgatni?
"a gyerek meg 3 évesen sugárbetegséget kapna vazze."
Nem vagy túl jártas a témában, "vazze".
Örülök hogy minden ok. Most már tudod, legközelebb mit kell tenni. Ha a gyerek könnyen megnyugszik, utána is éber, eszik iszik, a járása nem bizonytalan, nem hány, pupillája fényre reagál, akkor nincs teendő, csak figyelni kell 3-4 napig, és ha bármi gyanús akkor doki.
Egyébként felesleges sugárterhelésnek kitenni.
Jelzem, hogy a röntgen nem mutatja ki a koponyán belüli vérzést, csak az mr, vagy a ct. V
Olyan buta anyukàk vannak itt, hogy csak na!
Én is hívtam a védőnőt, azt mondta csak akkor vigyem orvoshoz ha hány, szédeleg vagy várni furcsán észlelek!
Lehet 0%-ot adni nyugodtan, az életben kell megfelelni nem a GYK-n. Ti itt is és a való életbe is sötétek maradtok! Ez van!
Ha a gyereketeknek a megszokott mély gangú fing helyett magas jön ki, akkor is mentek sürgősségire? szerencsétlenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!