Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1 lépcsöfokot esett kint a...

1 lépcsöfokot esett kint a betonon a gyerekem 15 hós, lett egy lila pup a homlokán, de 1 perc mulva már nevetett lehet e valami gond?

Figyelt kérdés
2015. jún. 2. 19:56
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 anonim ***** válasza:

Hát, most is voltam bent nála, szuszog! Nem hiszem, hogy ébresztgetem, de kb 30-45 perc múlva megint ellenőrzöm. :/

Basszus:-(( Miért pont este történt???? Miért nem inkább nappal, ha már így kellett lennie????

Nem tudom, higy mit csinálhatnak olyan esettel! Szerintem műtik!! De nekünk ilyen nem lehet!!! Erre me is gondoljunk. Már várom a reggelt!!!!

2015. jún. 2. 23:49
 32/66 A kérdező kommentje:
azt mondják kell ébresztgetni hogy hogyan reagál.ha nem tudod felkelteni az baj
2015. jún. 2. 23:53
 33/66 A kérdező kommentje:
nagyon lelkiismeretfurdalásom van!annyira nagyon!!!!!marja a gyomromat!szar anya vagyok!aki nem vigyázott a gyerekére!!!!
2015. jún. 2. 23:54
 34/66 anonim ***** válasza:
2015. jún. 2. 23:58
 35/66 anonim ***** válasza:

:,(

Én hibám nekem is!mert pont beszélgettem :-(((

Na jó, fekvés előtt bemegyek és megsimogatom, hogy hogyan reagál!

Valóban el kellett volna vinnem nekem is:-(( Azt sem tudom, hogy így hogyan fogok aludni... De nem érdekel, csak legyen reggel és hívom a dokit!!!!

2015. jún. 2. 23:59
 36/66 anonim ***** válasza:
14-es voltam. Mindig van puklija is, amit érdemes hideg késsel lenyomni egyből, esetleg elmasszírozni, akkor nem kékül be. Van egy orvos barátunk, egyidősek a gyerekeink, az ő fiúk folyton esik-kel. Ott álltak mellette, mikor beesett egy elvileg lezárt aknába. Ne emészd magad, minden rendben lesz!
2015. jún. 3. 00:00
 37/66 A kérdező kommentje:
mozog ha hozzáérek alvás közben akkor ez most jót jelent?
2015. jún. 3. 00:23
 38/66 anonim ***** válasza:
Persze! Próbálj meg aludni!
2015. jún. 3. 00:33
 39/66 A kérdező kommentje:
éjjel kétszer kelt enni ugy ahogy szokott semmi változás.ha most elviszem koponya röntgenre ott azonnal kizárják hogy bármilyen gond lenn?Mert akkor a biztonság kedvéért elmegyek
2015. jún. 3. 06:33
 40/66 anonim ***** válasza:
45%
Elvitted az ügyeletre, ahol azt mondta az orvos, hogy el kell vinni a traumatológiára röntgenre, te meg inkább hazamentél vele? Ne haragudj, de nagyon felelőtlen vagy.
2015. jún. 3. 08:57
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!