Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1 lépcsöfokot esett kint a...

1 lépcsöfokot esett kint a betonon a gyerekem 15 hós, lett egy lila pup a homlokán, de 1 perc mulva már nevetett lehet e valami gond?

Figyelt kérdés
2015. jún. 2. 19:56
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 anonim ***** válasza:

Igen, kb 20:20-kor. :/ Nálunk is, ha 1mp-el hamarabb veszem észre, nem esik le:-(

A púp miatt ne aggódj, az egy felületi sérülés! Kislányom hátul ütötte be eléggé :-(

Ne legyen lelkiismeret furdalásod! Ilyenből még lesz vagy 10, ha nem több. Ma konkrétan hadi sérült a kislányom! A könyökét 5-6cm horzsolás, térde tele sebbel, beutotte a fejét...

Ennyitől nem lesz agykárosodása! Az első válaszoló igen rossz példával állt elő.... Az autóbaleset más... Ha egy felnőtt esik, megint más. A gyerek koponyája védetebb/rugalmasabb és kisebb magasságból esik, míg egy felnőtt 90-100cm-vel magasabbról.

Ne kínozd a kisfiad röntgennel,ha semmi tünete nincsen:-)!

Én is bemegyek hozzá, szuszog megnyugszom :-)!

Hányni nem fognak már, ha bármi lett volna, akkor észrevettük volna:-)!

2015. jún. 2. 23:25
 22/66 anonim ***** válasza:
95%

"Nem akarlak ijesztgetni, de leírom, mi történt tavaly az akkor 14 hónapos kisunokámmal: leesett a kanapéról, kb. 30 cm magasról. Sírt egy kicsit, aztán megnyugodott, jó kedvű volt. Másnap észrevették a lányomék, hogy púp van a kicsi fején. Elvitték a gyerekorvoshoz, ő beküldte őket a Heim Pál gyerekkórházba. Ott megröntgenezték, kiderült, hoy a kislánynak koponyaalapi repedése van. Azt mondták, szerencse, hogy kifelé nőtt a púp, nem befelé vérzett. Nem ájult el a kicsi, nem volt lázas. Egy hétig voltak a kórházban, nagyon sok gyerek volt benn ilyesmi miatt.

"Remélem, nálatok minden rendben lesz, és nem jártatok úgy, ahogy mi."

Tavaly júliusban írtam itt egy hasonló topicban a fentieket.

Most is remélem, hogy a ti kicsiteknek nem lett semmi baja.

100 gyerekből 99-nek semmi baja nem lesz, az én kisunokám volt az 1 kivétel,nekünk pechünk volt.

A válaszíró 73%-ban hasznos válaszokat ad.

Vaaaaaaaaa itt találtam!!!!!!!!!!! Azert ettől most felek......

Holnap en is felhívoma dokit azert!!

2015. jún. 2. 23:33
 23/66 anonim ***** válasza:

Muszáj volt belépnem.

Kérdező, nyugodj meg, semmi baja nem lesz ennyitől! Biztos első gyerek, még nem tudhatod, de nekem a 3 gyerek annyit esett, ha mindig mentünk volna...

Barátnőmé ennyi idősen nekifutott a cserépkályhának. Szintén lila púp, elvitték a kórházba, 50 km-re. Ott úgy lecseszték, hogy ezzel minek mentek?

Nyugodj meg!

2015. jún. 2. 23:34
 24/66 A kérdező kommentje:
Ez nálunk fél 8kor történt!akkor ha idáig nem hányt akkor már nem is fog?Én se akarom a röntgennel kinozni mert biztos nagyon nagyon megijedne!CSak tudod miért vagyok igy megrémülve?mert az ügyeletes orvos nem hogy megnyugtatott volna hanem azt mondta neki az a protokoll hogy röntgen és megfigyelés!mert nem lehet belelátni a fejébe és lehet vérömleny vagy mi!és én most ezért vagyok ideges!szerinted?
2015. jún. 2. 23:35
 25/66 A kérdező kommentje:
Kedves 23-as köszi azért megnyugtattál!nektek is volt hupli a homlokán?igen elsö gyerek azért fogalmam sincs mi van ?én egész nap futok a gyerek után de még igy is gyorsabb néha nálam!!!szó szerint most fosok az idegességtöl!kb 5 ször voltam már wc-n !nem kivánom ezt senkinek!az a baj hogy mindenki mást ir.nem esett magasról nade akkoris térköre esett ami elég brutál kemény!
2015. jún. 2. 23:40
 26/66 anonim ***** válasza:

Áhh, próbállak nyugtatni... De közben én is félek :-(!

Főleg, hogy ilyeneket olvasok!!!

Basszus... Remélem semmi baja, mert eléggé sírt! Evett rendesen, ivott is... Hát kérdező, akkor izgulunk most :-(

Holnap én is felhívom a védőnőt kora reggel. Aztán ha röntgent mond, akkor azért viszem. Nem vagyok paramami, de ekkorát illetve így még nem ütötte be:-((

2015. jún. 2. 23:42
 27/66 anonim ***** válasza:
Nálunk is a kinti járólapra esett :-(((( kb úgyszintén 30cm-ről!
2015. jún. 2. 23:43
 28/66 A kérdező kommentje:
de a koponyaalapi töréssel mit csinálnak konkrétan?ha az van neki?
2015. jún. 2. 23:44
 29/66 A kérdező kommentje:
fogod ébresztgetni éjszaka hogy hogyan reagál?
2015. jún. 2. 23:45
 30/66 A kérdező kommentje:
amugy 23-as köszi azért valamennyire megnyugtattál!
2015. jún. 2. 23:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!