1 lépcsöfokot esett kint a betonon a gyerekem 15 hós, lett egy lila pup a homlokán, de 1 perc mulva már nevetett lehet e valami gond?
Igen, kb 20:20-kor. :/ Nálunk is, ha 1mp-el hamarabb veszem észre, nem esik le:-(
A púp miatt ne aggódj, az egy felületi sérülés! Kislányom hátul ütötte be eléggé :-(
Ne legyen lelkiismeret furdalásod! Ilyenből még lesz vagy 10, ha nem több. Ma konkrétan hadi sérült a kislányom! A könyökét 5-6cm horzsolás, térde tele sebbel, beutotte a fejét...
Ennyitől nem lesz agykárosodása! Az első válaszoló igen rossz példával állt elő.... Az autóbaleset más... Ha egy felnőtt esik, megint más. A gyerek koponyája védetebb/rugalmasabb és kisebb magasságból esik, míg egy felnőtt 90-100cm-vel magasabbról.
Ne kínozd a kisfiad röntgennel,ha semmi tünete nincsen:-)!
Én is bemegyek hozzá, szuszog megnyugszom :-)!
Hányni nem fognak már, ha bármi lett volna, akkor észrevettük volna:-)!
"Nem akarlak ijesztgetni, de leírom, mi történt tavaly az akkor 14 hónapos kisunokámmal: leesett a kanapéról, kb. 30 cm magasról. Sírt egy kicsit, aztán megnyugodott, jó kedvű volt. Másnap észrevették a lányomék, hogy púp van a kicsi fején. Elvitték a gyerekorvoshoz, ő beküldte őket a Heim Pál gyerekkórházba. Ott megröntgenezték, kiderült, hoy a kislánynak koponyaalapi repedése van. Azt mondták, szerencse, hogy kifelé nőtt a púp, nem befelé vérzett. Nem ájult el a kicsi, nem volt lázas. Egy hétig voltak a kórházban, nagyon sok gyerek volt benn ilyesmi miatt.
"Remélem, nálatok minden rendben lesz, és nem jártatok úgy, ahogy mi."
Tavaly júliusban írtam itt egy hasonló topicban a fentieket.
Most is remélem, hogy a ti kicsiteknek nem lett semmi baja.
100 gyerekből 99-nek semmi baja nem lesz, az én kisunokám volt az 1 kivétel,nekünk pechünk volt.
A válaszíró 73%-ban hasznos válaszokat ad.
Vaaaaaaaaa itt találtam!!!!!!!!!!! Azert ettől most felek......
Holnap en is felhívoma dokit azert!!
Muszáj volt belépnem.
Kérdező, nyugodj meg, semmi baja nem lesz ennyitől! Biztos első gyerek, még nem tudhatod, de nekem a 3 gyerek annyit esett, ha mindig mentünk volna...
Barátnőmé ennyi idősen nekifutott a cserépkályhának. Szintén lila púp, elvitték a kórházba, 50 km-re. Ott úgy lecseszték, hogy ezzel minek mentek?
Nyugodj meg!
Áhh, próbállak nyugtatni... De közben én is félek :-(!
Főleg, hogy ilyeneket olvasok!!!
Basszus... Remélem semmi baja, mert eléggé sírt! Evett rendesen, ivott is... Hát kérdező, akkor izgulunk most :-(
Holnap én is felhívom a védőnőt kora reggel. Aztán ha röntgent mond, akkor azért viszem. Nem vagyok paramami, de ekkorát illetve így még nem ütötte be:-((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!