Van közületek olyan rajtam kívül, aki utál otthonlenni a babájával? Nekem senki nem vigyáz rá, szóval 15 hónapja csak nekem nyűgösködik. Legszívesebben beadnám bölcsibe, nem bírom már ezt a monoton itthonlétet vele.
Szia!
Az én kisfiam is 15 hónapos,de nekem ilyen még nem jutott eszembe:)!
Én imádom minden percét a vele való időmnek,minden napunk más,napról napra ügyesebb,minden nap csinál,mond valami újat!
Pedig nekünk sem "fenékig tejfel az élet",mert 6 hónapos korától elég változatosak az éjszakáink:(!
Mi is sokat vagyunk kettesben,de nem érzem tehernek,sőt én már előre készülök,milyen nehéz lesz megválnom tőle,ha szeptemberben bölcsibe megy.
Lehet nekem azért sem jutottak eszembe ilyen dolgok,mert sok hasonló korú babás ismerősünk/barátunk van,és soha nem unatkozom.
Szerintem olvass egy jó könyvet,ami feldob,kikapcsol kicsit a napi rutinból:)!
Kívánom,ha jobb idő lesz,sokat süt a nap pozitívabban,jobb kedvűbben lásd majd az anyaságot:)
Ezek a hónapok elszaladnak,nem lesz mindig a babád ilyen kis édes(tapasztalat:van egy 6 éves tesó is,akivel már nem könnyű)
Szia.
Én nem ítélkezem... Bár kissé meglepődtem. Nekem is van ilyen barátnőm aki nagyon pörög és ő meg is mondta hogy még pár évig nem lesz gyereke, mert megőrülne ha otthon kellene ülnie.
Nekem 1éves a babám, apa külföldön dolgozik, nagyszülők közül egyik 200km re , másikat nem érdekeljük. Segítségem semmi.
Rengetegszer volt(nem tagadom) hogy kiakadtam , de ez inkább a fáradságnak tudható be.
Fura, de nekem egyik nap sem monoton, mert minden nap más, minden napban van valami apróság, újdonság amit a babám csinál.
De kérlek, kinek "nyűgösködne" ha nem az anyukájának?:)
Ezért vagyunk, tudtuk jól mit vállalunk, volt 9 hónapunk rá felkészülni(igaz, én már akkor is ágynyugalomra voltam ítélve)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!