Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van közületek olyan rajtam...

Van közületek olyan rajtam kívül, aki utál otthonlenni a babájával? Nekem senki nem vigyáz rá, szóval 15 hónapja csak nekem nyűgösködik. Legszívesebben beadnám bölcsibe, nem bírom már ezt a monoton itthonlétet vele.

Figyelt kérdés
2010. febr. 24. 12:50
1 2 3 4 5 6
 51/56 A kérdező kommentje:
reméljük segít a tavasz :)
2010. febr. 24. 14:36
 52/56 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Az én kisfiam is 15 hónapos,de nekem ilyen még nem jutott eszembe:)!

Én imádom minden percét a vele való időmnek,minden napunk más,napról napra ügyesebb,minden nap csinál,mond valami újat!

Pedig nekünk sem "fenékig tejfel az élet",mert 6 hónapos korától elég változatosak az éjszakáink:(!

Mi is sokat vagyunk kettesben,de nem érzem tehernek,sőt én már előre készülök,milyen nehéz lesz megválnom tőle,ha szeptemberben bölcsibe megy.

Lehet nekem azért sem jutottak eszembe ilyen dolgok,mert sok hasonló korú babás ismerősünk/barátunk van,és soha nem unatkozom.

Szerintem olvass egy jó könyvet,ami feldob,kikapcsol kicsit a napi rutinból:)!

Kívánom,ha jobb idő lesz,sokat süt a nap pozitívabban,jobb kedvűbben lásd majd az anyaságot:)

Ezek a hónapok elszaladnak,nem lesz mindig a babád ilyen kis édes(tapasztalat:van egy 6 éves tesó is,akivel már nem könnyű)

2010. febr. 24. 15:05
 53/56 anonim ***** válasza:
Szia! Én kimondottan szeretek itthon "ülni" a babámmal. Néha nehéz, néha depis vagyok, de soha nem fordult meg a fejemben hogy bölcsibe adom ezért. Ilyen időszak nem lesz többet, minden nap csak 1x van, próbálom is élvezni, ha meg nem megy összeszedem magam és én is várom a tavaszt :)
2010. febr. 24. 15:14
 54/56 anonim ***** válasza:

Szia.

Én nem ítélkezem... Bár kissé meglepődtem. Nekem is van ilyen barátnőm aki nagyon pörög és ő meg is mondta hogy még pár évig nem lesz gyereke, mert megőrülne ha otthon kellene ülnie.

Nekem 1éves a babám, apa külföldön dolgozik, nagyszülők közül egyik 200km re , másikat nem érdekeljük. Segítségem semmi.

Rengetegszer volt(nem tagadom) hogy kiakadtam , de ez inkább a fáradságnak tudható be.

Fura, de nekem egyik nap sem monoton, mert minden nap más, minden napban van valami apróság, újdonság amit a babám csinál.

De kérlek, kinek "nyűgösködne" ha nem az anyukájának?:)

Ezért vagyunk, tudtuk jól mit vállalunk, volt 9 hónapunk rá felkészülni(igaz, én már akkor is ágynyugalomra voltam ítélve)...

2010. febr. 24. 16:43
 55/56 anonim ***** válasza:
Nehéz lehet neked. És igen, nem fenékig tejfel az élet itthon. Nekem lassan 1 évesek a kisfiaim. Én kettővel abszolút nem tudok mozdulni. Apa reggel 8-kor megy, este 10-kor jön, délben hazaszalad ebédelni. Így délre kész a kaja, hozzáteszem albérletben lakunk, első emelten, mire elindulunk sétálni, lemegy a nap.Jogsim nincs, mikor meg akartam csinálni, terhes lettem. Szóval a kocsi itt áll az udvarba, én meg tolom a két babát, mert menni nem tudnak, így a kerékpározás is kilőve. Játszóházba se tudok menni két gyerekkel, meg nincs is a környékünkön. Szóval, ezzel csak azt akarom mondani, van akinek nehezebb. De félre ne értsd, nem sajnáltatom magam. Nekem is vannak nehéz napok, amikor egész nap csak a hiszti megy, de túl kell élni. Jön a tavasz, és könnyebb lesz majd! Már várom én is. De ha belegondolok, már ők nem babák, elszaladt 1 év. Inkább élvezzük a babázás napjait, mert ezek nem jönnek vissza. Én úgy fogom fel, minden nehézség csak átmeneti, egyre jobban kitárul előttünk a világ. Tornázz, szépítkezz, ha alszik a babád, vagy folytasd a terhesség előtti hobbydat, hallgasd a kedvenc zenéidet, mindegy mit, csak Rólad szóljon! Zökkenj ki egy kicsit a monotonitásból.
2010. febr. 24. 20:33
 56/56 A kérdező kommentje:
köszönöm Neked, Kedves utolsó válaszolóm!
2010. febr. 25. 13:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!