Van közületek olyan rajtam kívül, aki utál otthonlenni a babájával? Nekem senki nem vigyáz rá, szóval 15 hónapja csak nekem nyűgösködik. Legszívesebben beadnám bölcsibe, nem bírom már ezt a monoton itthonlétet vele.
Leginkább engem pontoztál le. De írtam, hogy egyetlen egy pillanatra sem vigyázott még a fiamra senki. Nincs senkink, csak apa, ő is csak este 10-kor. Akkor jön az, hogy ellátni őt is és a fiamra sem vigyáz.
Szülés óta még nőgyógyászhoz sem jutottam el. De nem rinyálok-ismétlem. Én is fusztrált vagyok, de ha kiakadok, mint te, attól mi lesz jobb????? Semmmi.
Segíteni csak magadon tudsz, helyetted senki sem sétál a babáddal, senki nem vigyáz rá helyetted. Ez van.
Én írtam, hogy szedd össze magadat, de sajnálom, mert nem jött le neked, hogy miért írom. Mindegy.
Én vagyok a koponyaműtétes 13,5 hónapos hisztikés, akaratos, éjjel nemalvós fiú anyukája.
Szerintem a megoldas az lenne, ha elmennel dolgozni, a kicsi pedig menne a bolcsibe. Hidd el, ha unod otthon magadat, jobb lenne neked is es a babadnak is!
Szerintem nem biztos, hogy neked a tavasz segiteni fog.
Mar annyira nem kicsi a babad, siman mehet a gyerekek koze!
Lenne hova visszamenned dolgozni, vagy ez a masik problema? Mert ha igen, akkor megertem a frusztraltsagod. Hiszen mennel, de nincs hova(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!