Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van közületek olyan rajtam...

Van közületek olyan rajtam kívül, aki utál otthonlenni a babájával? Nekem senki nem vigyáz rá, szóval 15 hónapja csak nekem nyűgösködik. Legszívesebben beadnám bölcsibe, nem bírom már ezt a monoton itthonlétet vele.

Figyelt kérdés
2010. febr. 24. 12:50
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
81%

Leginkább engem pontoztál le. De írtam, hogy egyetlen egy pillanatra sem vigyázott még a fiamra senki. Nincs senkink, csak apa, ő is csak este 10-kor. Akkor jön az, hogy ellátni őt is és a fiamra sem vigyáz.

Szülés óta még nőgyógyászhoz sem jutottam el. De nem rinyálok-ismétlem. Én is fusztrált vagyok, de ha kiakadok, mint te, attól mi lesz jobb????? Semmmi.

Segíteni csak magadon tudsz, helyetted senki sem sétál a babáddal, senki nem vigyáz rá helyetted. Ez van.

Én írtam, hogy szedd össze magadat, de sajnálom, mert nem jött le neked, hogy miért írom. Mindegy.

Én vagyok a koponyaműtétes 13,5 hónapos hisztikés, akaratos, éjjel nemalvós fiú anyukája.

2010. febr. 24. 14:20
 42/56 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok. Menj el egy bölcsibe, beszéljétek át, milyen lenne, ha beadnád. Ettől nem leszel rossz anya!!! Sőt, a gyereked kap egy kiegyensúlyozottabb anyukát! Aki lehet kevesebb időt tölt vele, de azt minőségibben. A babának sem fog rosszat tenni a gyerek társaság, sőt. Mi is felnőttünk úgy, hogy bölcsisek voltunk. És ettől én még IMÁDOM a gyerekem. Ez az én véleményem.
2010. febr. 24. 14:22
 43/56 anonim ***** válasza:
14,22 utolsó előtti voltam, csak közbe jött egy írás.
2010. febr. 24. 14:22
 44/56 anonim ***** válasza:
Off.honnan lehet tudni, hogy le - vagy felpontozták a válaszomat? :-)
2010. febr. 24. 14:24
 45/56 A kérdező kommentje:
köszönöm Mindenki válaszát, és legyen a végszó: jön nem sokára a TAVASZ!!! És így minden megoldódik....
2010. febr. 24. 14:25
 46/56 anonim ***** válasza:
12:59 vagyok ismét, a bölcsi is jó megoldás lehet ha nincs más, de oda valószínű csak akkor veszik fel, ha viszel igazolást arról, hogy újra munkába állsz, meg elég hosszúak a várólisták is a legtöbb helyen sajnos :( ezért nem mertem ezt javasolni. de megpróbálni érdemes, egy kérdést megér :)
2010. febr. 24. 14:25
 47/56 anonim ***** válasza:
A válaszod alatt látszik, oda van írva, hogy pl. "ez a válasz 80%-ban hasznosnak tűnik".
2010. febr. 24. 14:26
 48/56 A kérdező kommentje:
még egy komment: én nem pontoztam le senkit, honnan látszik ez???
2010. febr. 24. 14:28
 49/56 anonim ***** válasza:
Szerintem onnan, hogy nem csak te pontozhatsz, aki ki írta a kérdést, hanem mindenki. De javítsatok ki, ha nem így van.
2010. febr. 24. 14:30
 50/56 anonim ***** válasza:

Szerintem a megoldas az lenne, ha elmennel dolgozni, a kicsi pedig menne a bolcsibe. Hidd el, ha unod otthon magadat, jobb lenne neked is es a babadnak is!

Szerintem nem biztos, hogy neked a tavasz segiteni fog.

Mar annyira nem kicsi a babad, siman mehet a gyerekek koze!

Lenne hova visszamenned dolgozni, vagy ez a masik problema? Mert ha igen, akkor megertem a frusztraltsagod. Hiszen mennel, de nincs hova(((

2010. febr. 24. 14:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!