Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van közületek olyan rajtam...

Van közületek olyan rajtam kívül, aki utál otthonlenni a babájával? Nekem senki nem vigyáz rá, szóval 15 hónapja csak nekem nyűgösködik. Legszívesebben beadnám bölcsibe, nem bírom már ezt a monoton itthonlétet vele.

Figyelt kérdés
2010. febr. 24. 12:50
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:

És ismét a 3. vagyok.

Még annyit,hogy Velem foglalkoztak a szüleim,épp ezért foglalkozok én is a babámmal és imádok vele lenni.

2010. febr. 24. 13:43
 32/56 anonim ***** válasza:
88%

Nekem is megfordult a fejemben hogy a fiamat "beadom" a bölcsibe el is mentünk megnézni, mert rám is rámtört ez a "gyes neurózis" vagy "gyes betegség" :)

Aztán belegondoltam hogy viszem 8ra és nem látom 4ig!!! és ez igy megy mindennap...más gondozza, más eteti, más pelusozza, törli meg az orrát, öleli meg ha elesik..(nem akarok szentimentális lenni) ...és sürgösen rájöttem,hogy én ki nem adom a kezemből amíg csak lehet:)

Egyébként nekem sincs segítségem, se nagyszülők se rokonok, a férjem hétvégén is melózik, és nekem is néha mindenem kivan az itthon léttel, de ez van.

Egyébként mindentől függetlenül egyetértek H.Berry-vel, szerintem mindenkinek van olyan pillanat mikor rohadt mód elege van mindenből a saját szeretteiből is.

Aztán ez persze elmúlik:)

2010. febr. 24. 13:44
 33/56 anonim ***** válasza:
64%
Nem rosszbol de nem ő volt a dühös,hanem ti estetek egymásnak megint mint gyöngytyúkok a takonynak...ő csak feltett egy kérdést..És hogy neki is válaszoljak,néha mindenkinek elege van,kinek jobban kinek kevésbé,aki mást mond hazudik.
2010. febr. 24. 13:45
 34/56 anonim ***** válasza:
19%
Szerintem senki nem esett egymásnak.Hol olvastál ilyet?Mindenki válaszolt.
2010. febr. 24. 13:46
 35/56 anonim ***** válasza:
74%
12:59 vagyok. arról, hogy ki pontoz le kit: én a SEGÍTSÉGEMET ajánlottam fel, ahelyett, hogy nekiestem volna a kérdezőnek! ebben mi a rossz??? nem tudtok segíteni rajta, akkor legalább ne bántsátok...
2010. febr. 24. 13:47
 36/56 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az a baj, hogy hosszú volt a tél. Én is nagyon unom néha bár imádok vele lenni, minden napra tartogat valami újat amin elcsodálkozom, hogy milyen ügyes, milyen okos. Kitartás, nem sokára itt a tavasz és sokkal jobb lesz a hangulatod is meglátod! Mi is arról beszéltünk épp a napokban a szomszéd anyukával akihez át szoktunk járni játszani hetente 1x, hogy már olyan jó lenne kint lenni a gyerekekkel mert ez a bezártság az amin be lehet sokallni. Nekem sincs segítségem, nagyszülők 200km-re.

1 éves

2010. febr. 24. 14:08
 37/56 A kérdező kommentje:

ANYUKÁK, ne gondoltam, hogy a kérdésem ennyi

embert megmozgat...de tényleg.

Minden esetre jó volt olvasni a véleményeteket,és

tényleg el is gondolkoztam rajta.

Tényleg félre értettétek, de nem magyarázkodom, az otthonülés monotonitásáról kérdeztelek benneteket.

Persze annak nagy a mellénye, akinek van segítsége, jut

ideje magára, de ha szó szerint senkije sincs, akkor mint nekem, még a hajamat sincs sokszor idő megmosni-csak másnap...mert minden a gyerkőc körül forog.

És ez tesz sokszor frusztráltá.

2010. febr. 24. 14:09
 38/56 anonim ***** válasza:
72%

Utolsó vagyok.

Én nem értettelek félre és megértelek. Szintén zenész. ;p

2010. febr. 24. 14:12
 39/56 anonim ***** válasza:
66%
Ne hidd, hogy csak annak van "nagy mellénye", akinek segítsége akadt. Gondoltál arra, hogy mennyien vannak hozzád hasonló helyzetben? Csakhogy közülük sokan talpraesetten megszervezik (magad uram, ha szolgád nincsen!) a napjukat úgy, hogy a babát is ellássák és maguknak is lecsippenthessenek egy kis időt. Tényleg csak átgondolás, szervezés és akarat kérdése! De nyafogással nem jutsz előbbre!
2010. febr. 24. 14:16
 40/56 anonim ***** válasza:
73%
A fiam két éves, sajnos egy éves kora óta bölcsi, mert MUSZÁJ volt visszamenni dogozni. De - ha nem hívott volna a főnököm, hogy most vagy soha, előfordulhatott volna, hogy másfél-két évesen magamtól is beadom a bölcsibe, mert nekem is nehéz volt otthon. Tehát NEM CSAK TE ÉRZED EZT, hanem mindenki, akinek nincs segítsége, csak VAGY BEVALLJA VAGY NEM. Nekem sem volt, apa estig dolg, nagyszülők messze, stb. Hajmosás - nagy luxus, megszárítani egy évig nem tudtam, körmöm levágni ünnep, stb. MEGÉRTELEK. De imádjuk a gyerekünket és lesz majd jobb is. És - mióta dolgozom, VISSZASÍROM az otthonlétet, pedig ezt akkor nem tudtam elképzelni.
2010. febr. 24. 14:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!