Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van közületek olyan rajtam...

Van közületek olyan rajtam kívül, aki utál otthonlenni a babájával? Nekem senki nem vigyáz rá, szóval 15 hónapja csak nekem nyűgösködik. Legszívesebben beadnám bölcsibe, nem bírom már ezt a monoton itthonlétet vele.

Figyelt kérdés
2010. febr. 24. 12:50
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
35%
utolsó vagyok.Se hazug nem vagyok,se álszent,de én nem unom a gyerekem.és elég gáz,ha egy ilyen színésznő szavai éltetnek.legalább olyan embertől idézz aki érdemes is rá,mert az élete erről árulkodik.
2010. febr. 24. 13:15
 22/56 A kérdező kommentje:
a 3.-as válaszolónak: nyilván volt nagymama--akkoriban még 50 év volta nyugdijkorhatár, nem 65. szóval ott volt a mama. Ja, a régiek meg kib* a gyereket a rétre, magyarul baromira nem foglalkoztak vele.
2010. febr. 24. 13:18
 23/56 anonim ***** válasza:
100%

Azért amit a Stroryban olvasol, ne vedd szentírásnak:)!

Amúgy lehetetlen nincs, csak tehetetlen! "Ennyit a közösségről" - ne menj tömegbe, ha könnyen megfertőzödik a gyerkőc, menj barátnőzni, dumcsizni, pletykálni! De csak ki tudsz találni valami programot, ami mindekettőtöknek jó?!

2010. febr. 24. 13:19
 24/56 anonim ***** válasza:
78%
szia.nincs olyan barátnőd ismerősöd akinek szintén van babája?én is úgy érzem néha hogy elég volt,persze nem a babából hanem a helyzettől.biztos nagyon szereted a picurt.sokan félre értelmezték gondolom.fel a fejjel,nem soká itt a tavasz és go go go go.
2010. febr. 24. 13:22
 25/56 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Én 3 gyerekkel vagyok itthon, már 4 éve és még 3 évig valószínű.Én nem velük utálok otthon lenni, sőt nem is utálok otthon lenni, de persze néha én is kiakadok (mert most például mind 4-en betegek voltunk, lázasak, apa meg dolgozni.) Hát nem volt könnyű, 39 fokos lázzal ápolni még a 3 gyerkőcöt is, de én vállaltam őket. Szóval az embernek össze kell szednie magát minden helyzetben.És néha kapcsolódj ki egyedül.Én nem adnám a gyerkőceimet bébiszitterhez és bölcsibe sem, mert valahogy egyikben sem bízom. Nekem gyerekként rossz tapasztalataim voltak sajnos, így én maradok velük, amíg csak lehet.Remélem hamarosan jobb kedved lesz!:-)
2010. febr. 24. 13:23
 26/56 anonim ***** válasza:
25%

3.vagyok.

Hát ezt bebuktad,mert nem volt.Ja,de!Az egyik 220 km-re,a másik meg le sem szarta őket,vagyis minket.Meg nem nagyon tudott kibxxxni a rétre,mert nem tanyán laktunk.De a szöveged alapján te igen....

2010. febr. 24. 13:25
 27/56 anonim ***** válasza:
86%

Azért ne idézd egy olyan színésznő szavait, aki pár hetes munkákkal dollármilliókat keres...gondol egyet, és máris dadák hada veszi körbe a babát, míg ő intézi a dolgait.

Ha meg a minuszokra hivatkozol: a baba nélkül sem mozdulnál ki, akkor tényleg mit panaszkodsz?

2010. febr. 24. 13:30
 28/56 anonim ***** válasza:
68%

Mit értelmeztünk félre?????

Idézem: "Van közületek olyan rajtam kívül, aki utál otthonlenni a babájával? Nekem senki nem vigyáz rá, szóval 15 hónapja csak nekem nyűgösködik. Legszívesebben beadnám bölcsibe, nem bírom már ezt a monoton itthonlétet vele."

Nem azt írta, hogy a bezártságot, a telet, a monotonitást utálja, hanem azt, hogy "Van közületek olyan rajtam kívül, aki utál otthonlenni a babájával? "

Nincs ezem mit félreérteni. Most pontozza le, akik nem neki adnak igazat, közben pedig magyarázza a bizonyítványát.

2010. febr. 24. 13:37
 29/56 anonim ***** válasza:
73%
Nem tervezed, hogy visszamész dolgozni?
2010. febr. 24. 13:38
 30/56 anonim ***** válasza:
48%
Remélhetően rajtunk kiéli a dühét és a babájával ezek után derüsen játszani fog.
2010. febr. 24. 13:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!