Van közületek olyan rajtam kívül, aki utál otthonlenni a babájával? Nekem senki nem vigyáz rá, szóval 15 hónapja csak nekem nyűgösködik. Legszívesebben beadnám bölcsibe, nem bírom már ezt a monoton itthonlétet vele.
Azért amit a Stroryban olvasol, ne vedd szentírásnak:)!
Amúgy lehetetlen nincs, csak tehetetlen! "Ennyit a közösségről" - ne menj tömegbe, ha könnyen megfertőzödik a gyerkőc, menj barátnőzni, dumcsizni, pletykálni! De csak ki tudsz találni valami programot, ami mindekettőtöknek jó?!
3.vagyok.
Hát ezt bebuktad,mert nem volt.Ja,de!Az egyik 220 km-re,a másik meg le sem szarta őket,vagyis minket.Meg nem nagyon tudott kibxxxni a rétre,mert nem tanyán laktunk.De a szöveged alapján te igen....
Azért ne idézd egy olyan színésznő szavait, aki pár hetes munkákkal dollármilliókat keres...gondol egyet, és máris dadák hada veszi körbe a babát, míg ő intézi a dolgait.
Ha meg a minuszokra hivatkozol: a baba nélkül sem mozdulnál ki, akkor tényleg mit panaszkodsz?
Mit értelmeztünk félre?????
Idézem: "Van közületek olyan rajtam kívül, aki utál otthonlenni a babájával? Nekem senki nem vigyáz rá, szóval 15 hónapja csak nekem nyűgösködik. Legszívesebben beadnám bölcsibe, nem bírom már ezt a monoton itthonlétet vele."
Nem azt írta, hogy a bezártságot, a telet, a monotonitást utálja, hanem azt, hogy "Van közületek olyan rajtam kívül, aki utál otthonlenni a babájával? "
Nincs ezem mit félreérteni. Most pontozza le, akik nem neki adnak igazat, közben pedig magyarázza a bizonyítványát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!