Van közületek olyan rajtam kívül, aki utál otthonlenni a babájával? Nekem senki nem vigyáz rá, szóval 15 hónapja csak nekem nyűgösködik. Legszívesebben beadnám bölcsibe, nem bírom már ezt a monoton itthonlétet vele.
Szia!
Szerintem nincs olyan anyuka, aki ne érzett volna már hasonlót.
Nekem ez a mai nap különösen ilyen. Éjszaka 1-5ig fent voltunk, mert a kisasszony nem akart aludni, után 6.30kor kelt és egész délelőtt nyűgös volt. Kint esik, tehát ki sem tudunk menni, most szerencsére ebéd után elaludt. Ma én is azt éreztem, hogy elegem van.
DE azért állandóan nem érzem ezt :)
Szeptembertől visszamegyek dolgozni, a kislányom meg bölcsis lesz, tudom, hogy akkor meg az együtt töltött itthoni napok fognak hiányozni.
Próbálj meg legalább hétvégén egy kicsit kikapcsolódni, bízd apukára a gyereket te meg menj el sétálni, kirakatokat nézegetni, vagy amihez kedved van (gyerek nélkül).
17 hónapos kislány anyukája
Nekem 13,5 hónapos a kisfiam és az a hisztisebb, akaratosabb fajta. Nem könnyű vele. DE SOHA nem beszéltem volna róla így, pedig nekem is tele van mindenem a bezártsággal, a hideggel, a téllel. Már 2 hete ki sem mozdultunk, mert épp náthás.
És SOHA, SENKI nem vigyázott rá egy percig sem. Semmilyen segítségünk sincs. Se anyagi, se semmilyen. Apa este 10 előtt haza sem talál. Mégsem rinyálok. Szedj vitamint vagy szedd össze magadat-ANYA vagy.
Én sosem írok ilyeneket, de nagyon megbántottak a szavaid!!!!
Szia!
Én is itthon vagyok egyedűl, de találtam egy babás anyukát és vele járunk közösen sétálgatni.
Jókat beszélgetünk és így jobban telnek a napok.
Persze a kicsivel is játszom, meg ellátom a házimunkát.
Viszont nincs kismama, aki ugyan ebben a cipőben jár, hogy ne érezze ugyan ezt, mint TE.
Én csak két évesen fogom be adni a bölibe , most 11 hónapos.
Akkor meg azt fogom mondani, hogy de jó lenne még itthon maradni:)
Lessz, majd jobb és könnyebb is csak kitartás!
Megint a 3. vagyok.
Én bántom és mint írtam,én is unom már ezt a sz@r időt.De ezért nem a lányom a hibás.Nem vele utálok itthon lenni,hanem speciel én amúgy is utálok itthon lenni.Tehát ha a kérdező nem úgy gondolta,akkor először próbálja megfogalmazni kicsit kedvesebben.
nem a gyerekem utálom,nyilván...
csak ilyen fos időben nem lehet kint lenni sem, eddig a mínusz 20 fok miatt, aztán az eső és a 20 cm hó miatt, aztán most ez a szél miatt.
A multhéten voltunk játszóházban, de 2 napra rá tiszta takony lett a gyerek szóval köszi a közösséget. Most meg itt szenved emiatt.
Ja, 1 éves koráig fejtem neki anyatejet, mert nem evett mellről (éjszaka is 2-szer felkeltem)-szerintem ez elárulja hogy nem utálom a gyerekem.
Kösz, hogy lepontoztál, fáj az igazság neked.
Pedig igenis szedd össze magadat!
Én is 2 hete ki sem mozdultam, éjjel -nappal visít a fiam, mégsem fogalmazok így.
Ő 13 hónapos koráig szopott, túl vagy egy koponyaműtéten is, szóval tudom mit érezhetsz.
El lehetsz kenődve, de ne írj ki ilyen szöveget, mert igenis felháborító.
Pontozz most is le. Nem érdekel!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!