Hogy tudnám megkedveltetni 2,5 hetes babámmal a Soducrem-et?
Figyelt kérdés
Eddig Espumisan-t adtunk neki hasfájásra, ma adtunk volna neki először Soducrem-et, de kiköpte és sírva fakadt. Az Espumisan-t mondhatni szerette, ennek a másiknak már az illata is olyan erős, intenzív. Vagy vegyünk újra Espumisant?2010. febr. 17. 21:15
1/25 anonim válasza:
Sudocrem-re gondolsz?Az popsikrém vagy nem?
2/25 anonim válasza:
Nem infacolt akartál mondani? A sudocream-et nem csoda, hogy kiköpi. :p
3/25 anonim válasza:
Nem értem, miért akarsz popsikrémet etetni vele? Ez most valami vicc? Vagy le vagyok maradva és már van sudocream hasfájás elleni szer? Mert akkor bocsi.
4/25 anonim válasza:
??? Amennyire én tudom,összecserélted a betűket.....és egy krémet akarsz etetni a babáddal??!
5/25 anonim válasza:
Szerintem ez valami vicc! Nem lehet valaki ennyire hülye,hogy popsikrémmel eteti a babáját?!
8/25 anonim válasza:
Remélem ez csak kamu????
Ha nem, akkor sajnálom, hogy ilyen ostoba anyja van szegény kisbabának, aki nem tudja mit mire adjon a gyerekének...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!