Van-e itt olyan anyuka, akinek a kisbabája először nem szerette a hordozókendőt, de aztán sikerült vele megkedveltetni?
Sajnos én is így vagyok ezzel. Egyre jobban utálja a 10 hetes kisfiam (5 hetesen vettük, szintén Nandu). Használtan vettük, úgy volt hírdetve: "szinte vadi új, csak egyszer volt használva". .. Mostmár értem, miért.
Szerintem a mi babáinknak egyszerűen több szabadság kell, nem szeretik a gúzsba kötést. Vagy egyszerűen melegük van benne. Esetleg kevesebb ruhával kéne megpróbálni, mert a testünkkel nagyon befűtjük őket.
próbáltátok többféleképpen megkötni?
mi az első pár hétben elöl feküdtünk, utána kb 2 hósan a hátamra kötöttem és a fejem mögül nézelődött, és ruha mindig csak annyi van rajta ami itthon: body 1 hosszúujjú felső meg egy nadrág
most 6 hósan elöl ül az ölemben és kifelé néz
A hátadra vízszintesen vagy függőlegesen kötötted? Mennyi idős kortől lehet függőlegesen hordozókendőben? Hogyan tudom a hátamra kötni vízszintesen?
Egyébként már alakul a dolog, többször próbálkoztam, és volt, h fél perc után megnyugodott a kendőben. Csak az a baj, ha ringatom(=mászkálok), jó, ha leülök, már nem tetszik neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!