Mekkora méretű hordozókendőt kell vennem? 180 cm vagyok és 85 kg.
5,1mes amazonasom van 180cm/64kg hoz.
Még így is van "farkincám", a 200cm/90kg apa is tudja hordozni a lányunkat
Köszönöm a gyors választ! Nem igazán vagyok tájékozott a kendők terén, annyit már tudok, hogy rugalmasat szeretnék :)
Csak annyi féle van, hogy nem tudok választani. (És a méretezés sem mindenhol egyértelmű nekem. A liliputinál egyszerű, hogy csak 2 méret van.)
Épp az amazonast nézegettem az előbb. Melyik típus van neked?
És milyen? Jó? Szereted? Volt esetleg más kendős is?
Köszönöm, ha válaszolsz.
És nagyon szeretem. Dög melegben sem gyógyul hozzám a lányom, nagyon gyorsan tudom fel-le venni, egyedül a háti kötést nem tudom, a kicsi is szereti. Más kendőt nem tervezek beszerezni ez mellé.
Ha koszos mosom, hamar szárad, nem nyúlik...
Ennek( [link] ) nem volt szimpi az anyaga, nem tűnt stabilnak,
[link] ez pedig rettentő vastagnak tűnt, nagyon meleg...
a kicsi 2hónapos volt amikor vettem, most 6hónapos 7400g, és meg sem érzem a popókást elöl hordozásnál, séta közben vígan szoptatom, csípőn is kényelmes hordozni.
Nagyon jó döntés volt megvenni.
Köszönöm!
Ami neked van, az rugalmas kendő?
És ez akkor nem jó? Nem ugyanaz?
Élőben sajnos nem tudom megnézni, mindenképp rendelni fogok neten, ezért köszönöm a segítséged. Én így megmondom őszintén, lényegi különbséget nem láttem volna a kettő között.
Utolsó kérdésem, ígérem!!!!!
:)
Egy 5 méter hosszú kendő elég lehet a méreteimhez? Csak mert találtam liliputit S méretben egy üzletben, még 6 990 Ft-ért. Így újat tudnék venni. Az s méret 5 m kendő, az L méret 5.5 m.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!