Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyit vagytok kint ilyen...

Mennyit vagytok kint ilyen időben 1,5 éves gyereketekkel?

Figyelt kérdés
Kb 18-20 fok van kint. Olyan jó lenne kimenni csak az a gondom hogy 35 hetes terhes vagyok és kicsit görcsöl, feszül a hasam. Illetve én már nem tudok futni utána és emelgetni. Férjem délben ér haza ezért csak a délutáni alvás után tudunk kimenni. Olyan lelkiismeretfurdalásom van emiatt.
2015. márc. 25. 09:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Akkor sétáljatok, ne futkossatok. Vidd hintázni, told babakocsiban.
2015. márc. 25. 09:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát akkor kimentek félután, na bumm. Miért van ezért lelkiismeret furdalásod? Délelőtt színezzetek, mondókázzatok, tanuljatok, énekeljetek, aztán ebéd, alvás és délután lehet menni levegőzni.
2015. márc. 25. 09:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Úgy úgy,ahogyan előttem írták...Én kétszer viszem a 17 hónapost,délelőtt egy órát,délután nagyért megyünk város másik végébe busszal,az félig meddig kint kb 2-3 óra.Valamelyik kintlét mozgásos,akkor a másik babakocsis,mert vásárlást egyéb ügyet el kell intézni,nekem a férjem 6 körül ér haza.Ma pl 8-tól10ig voltunk kint és vásároltunk is,de az babakocsis volt,utána főzni kellett,majd ha nagyot hazahoztuk,lent maradunk a játszótéren.Amikor kicsit vártam a lányom kb 3,5-4 éves volt,főleg elején nagyon sokat voltunk bent,tavasz volt,de fáradt voltam egyfolytában és hánytam,többi időben vizesedtem,betonból voltak a lábaim,akkor meg főleg én felpócolt lábbal ültem a padon ő homokozott vagy játszott.Hát ez ilyen.
2015. márc. 25. 11:31
 4/4 anonim ***** válasza:

Nemrég született meg a pici babám, a kisfiam most lesz két éves. Tehát nemrég még kismama voltam egy örökmozgó kb. 20 hónapossal. Megértelek, nekem is lelkiismeret-furdalásom volt, ha nem tudtam kimenni Vele napi kétszer. De én azért megpróbáltam erőt venni magamon, és mentünk délelőtt két órát, délután pedig kifulladásig. Én elég hamar elkezdtem tanítgatni a kisfiamnak, hogy hogyan kell közlekedni, ha sétálni mentünk, csak ott szaladhatott, ahol én engedtem. És nem kellett utánafutnom.

Mondjuk én elég csudabogAr vagyok, és imádok játszani a fiammal, mert szülés előtt nemsokkal még mászókáztam és csúszdáztam Vele a játszóházban. Pedig nagyon komoly jóslóim voltak. De valahogy éreztem, hogy nem lehet baj. Nem is lett, sőt, 1 héttel túlhordtam a kislányomat. Szerinted Te Erzed, hogy mennyit bírsz. A feszülések normálisak, azoktól még mehetsz, ennyi terhelést elbír egy várandós nő szervezete.

2015. márc. 25. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!