Mennyit vagytok kint ilyen időben 1,5 éves gyereketekkel?
Nemrég született meg a pici babám, a kisfiam most lesz két éves. Tehát nemrég még kismama voltam egy örökmozgó kb. 20 hónapossal. Megértelek, nekem is lelkiismeret-furdalásom volt, ha nem tudtam kimenni Vele napi kétszer. De én azért megpróbáltam erőt venni magamon, és mentünk délelőtt két órát, délután pedig kifulladásig. Én elég hamar elkezdtem tanítgatni a kisfiamnak, hogy hogyan kell közlekedni, ha sétálni mentünk, csak ott szaladhatott, ahol én engedtem. És nem kellett utánafutnom.
Mondjuk én elég csudabogAr vagyok, és imádok játszani a fiammal, mert szülés előtt nemsokkal még mászókáztam és csúszdáztam Vele a játszóházban. Pedig nagyon komoly jóslóim voltak. De valahogy éreztem, hogy nem lehet baj. Nem is lett, sőt, 1 héttel túlhordtam a kislányomat. Szerinted Te Erzed, hogy mennyit bírsz. A feszülések normálisak, azoktól még mehetsz, ennyi terhelést elbír egy várandós nő szervezete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!