Este meddig vagytok kint 2 év körüli gyereketekkel?
Figyelt kérdés
Kislányomat 8,fél 9 félé alig bírom becsalni....2011. jún. 16. 20:19
1/6 anonim válasza:
Attól függ, a kicsi(27 hós) éppen most fürdik a bátyjával, de van, hogy sötétedésig.
2/6 anonim válasza:
Az én fiam 21 hónapos, 8 körül max. bejövünk, de volt már, hogy később jöttünk be. Ő bírná a kint létet tovább is, de így is későn kerül ágyba. Bejövünk, vacsi, a játékok elpakolása, fürdővíz készítés, fürdés, öltözés, tej ivás, fogmosás, mese, alvás...
3/6 anonim válasza:
legkésőbb 8. Utána még vacsi, fürdés, mese stb. van egy nagyobb bátyja.
Így is 9 fél10 mire elalszik aztán ha van még bölcsi alig tudom reggel fél7kor kiimádkozni az ágyból így is.
4/6 anonim válasza:
Maximum 6-ig.
7- fél 8-kor fürdés, vacsi, 8-negyed 9-kor még egy esti mese (én olvasok neki), utána alszik.
Ti fél 9-kor mentek be... enyém akkor már elájul, de ő nagyon jó alvó.
5/6 anonim válasza:
21 hónaposom általában 7-kor bejön, mert 8-kor már olyan álmos, hogy majd leragadnak a szemei.Eddgi 2x fordult elő, hogy fél 8-ig volt kint.
6/6 anonim válasza:
Nalunk 7.30-8 kozott furdes van, elotte meg vacsizunk, szoval max.6.30-ig most igy nyaron. 16 honapos, 6 eves gyerkocok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!