Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik volt eddig a legnehezeb...

Melyik volt eddig a legnehezebb idoszak a gyermekeddel es mennyi idos most?

Figyelt kérdés
2015. márc. 24. 14:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
utolsó ekcémát tejallergia szokott okozni, ha szoptatsz ne igyál tejet, ne egyél tejcsokit, stb, vagy mellőzd a joghurtot, stb egy darabig
2015. márc. 24. 18:39
 12/15 anonim ***** válasza:

Az utolsó válasz nem egészen igaz! Az ekcémát még pollen allergia is okozhatja és még sok minden más is!

A kislányom 9 hónapos nem voltak nehéz időszakok. Az éjszakázások is kimaradtak.

Egy ekcémás anyuka ekcémás babával...

2015. márc. 24. 20:17
 13/15 anonim ***** válasza:
1 éves és úgy 3-6 hónap között voltam kiakadva leginkább a sok nem alvástól.Altatót szedtem idegbeteg voltam.Most jobb hogy könnyen megértjük egymást s az éjszakák is jobbak.
2015. márc. 24. 22:47
 14/15 anonim ***** válasza:

3 hónapos kora körül amikor már fejve sem fogadta el a tejet ez tartott 5 hónapos koráig.Kezdetektől egy etetés 1-1,5 óra volt+ legalább fél óra büfi,de így is jött vissza.Szóval az első 5 hónap,akkor azt hittem.

Aztán kezdődött a savasodás,savas büfik,felmart nyelőcső,felsőlégúti panaszok,nem evett,alig ivott stb... Kiderült egy ételintolerancia.Még mindig sírva ébred a büfire,nincs jól,de gyógyszert szed,így a sav legalább nem jön.Ha elhagyjuk a gyógyszer,azonnal jön dupla annyi sav,szóval még orvosokhoz kell járni.

Most 10 hónapos,eddig 4 éjszakát aludt át.Azt mondom,hogy nekünk a 10 hónapból az első 3-4 hét volt jó,annak ellenére,hogy 2x kelt enni éjjel.

2015. márc. 25. 09:26
 15/15 anonim ***** válasza:
Utolsó, 10 hós koráig a fiam sem aludt át egyetlen éjszakát sem! Nálunk is gasztroenterológiai probléma van val.szín, tudom, sovány vigasz, de most 26 hónapos és 1.5 hónapja átalussza az éjszakát, mi több, többet alszik, mint 1 évesen... lényegesen többet...
2015. márc. 25. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!