Mikor volt a legnehezebb idöszak számodra a babáddal és miért?
7 hónapos koráig napi 10 órát sírt a lányom. Megállás nélkül. Megőrültem az aggódás és a tehetetlenség miatt.
Többször voltunk orvosoknál, akik mind ugyanazt mondták, hogy semmi baja szerencsére, csak érzékeny.
Akkor kezdett jobb lenni, amikor felült, felállt és tágabb lett számára a világ.
Addig csinálhattam bármit, ő csak sírt... Én nagyon kivoltam idegileg. S mindez ősszel kezdődött, mentünk bele a télbe, tehát a négy fal között üvöltött szegénykém egész nap. Persze voltunk kint, de hát mégsem lehettünk kint 10 órákat.
Most amúgy már 4 éves, érzékeny, de tüneményes lány. Meg kellett szoknom, hogy ő ennyire érzékeny, viszont mikor már elkezdett beszélni és ki tudta fejezni magát, minden sokkal jobb lett.
A hisztikorszak nekem a napi 10 óra síráshoz képest "gyerekjáték" volt. :)
Most már tudom, hogy mindig akadhat valami nehézség, de az csak ideig-óráig tart. Aztán jobb lesz.
Gondoom, már nem aktuális, de hátha valakinek az lesz:
Nem kell maga a készülék, elég a két bal oldali táblázat, sokat segít a sírás okának beazonosításában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!