Melyik volt eddig a legnehezebb idoszak a gyermekeddel es mennyi idos most?
Hasfájós, refluxos baba volt. Az első 8 hónap pokoli volt. Nagyon sokat sírt, sokat szenvedett, hiába kapott kezelést.
Ez nekem egy katasztrófa időszak volt.
Onnantól kezdve viszont minden rendben. Sem a dackorszak, sem a hisztikorszak, sem semmi nem fájt már a babakorszakhoz képest.
Most 5 éves nagylány, okos, beszédes, tüneményes. Élvezem az anyaságot!
Hááát, nálunk úgy az első 2 év! Most 2 múlt, kb 1.5 hónapja alussza át az éjszakát.
Előtte hasfájás, fogzás, éjszakázás keményen. Sokat sírt, fájt a hasa, éjjelente rengeteget fent voltunk... na ez valahogy most abbamaradt. Azóta én is kipihentem magam, van egy kis szabadidőm, így sokkal jobb most a helyzet. Kicsit irigyeltem mindig másokat, akiknek nem voltak ilyen gondjaik, mert már látom, mennyivel másabb így az élet, ha nem ordít folyton éjjel a gyerkőc és nem nyűgös a fáradtság miatt egész nap.
Nekünk a 2 év alatt nem sok nyugi volt, de azóta mintha kicserélték volna (és engem is). Dackorszak az elmúlt 2 évhez képest piskóta, pedig tud ám azért alakítani a 26 hónaposom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!