Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyhogy mostanában egyre...

Hogyhogy mostanában egyre több 19-20 éves lány szül gyereket?

Figyelt kérdés

Már vagy a harmadik ilyet látom a környezetemben,nem egy elmaradott környék és nem romákról van szó,mielőtt ezt hinné valaki.

Csak fura,én most vagyok végzős gimiben,el nem tudnám képzelni,hogy ennyi idősen gyerekem legyen...

2015. febr. 1. 18:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én is szívesen szültem volna húsz évesen, mert jobb a gyereknek, ha fiatalok a szülei. De később szültem, mert húsz évesen én még egyetemre jártam, és az akkori pasimra nem lehetett számítani, mint apára.

Jól döntöttam, mert családban , és jó anyagi körülmények között nevelem a lányomat, igaz, lehet nem érem meg a nyugdíjba vonulási buliját. Míg, ha húsz évesen vállaltam volna őt, egy olyan felnőtt lenne, aki apa nélkül nőtt volna fel, és nélkülözött volna gyerekkorában. Ennyi. Mindenki döntse el maga, milyen sorsot szán a gyerekének.

2015. febr. 2. 09:41
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
Magyarok közül tudod kik szülnek 20 éves koruk körül manapság? Akiknek Legalább 10 évvel idősebb, dolgozó pasijuk van. Hogy miért szülnek ezért? Mert így még kitolhatják a munkakezdést 2-3-4 évvel. Az nem válasz erre a kérdésre, hogy "jaj hát mi abortusz ellenesek vagyunk". Attól mert abortusz ellenes vagy, gondolom tudsz védekezni.
2015. márc. 7. 13:34
 13/15 anonim válasza:
Én 22 évesen szültem... 18 éves korom óta dolgozom. Boldogok vagyunk meg van mindenünk. Nem a nagyszülőkre van bízva, hanem külön élünk tőlük teljesen. Nem kell ítélkezni...
2016. ápr. 3. 11:32
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Azért még,mert mondjuk 21 évesen szül valaki,lehet jó szülő és lehet jó életük.Másodikat várom 25 évesen,21 évesen szültem az elsőt és megélünk.Nem nélkülözünk. Ha a férfit nem zavarja,hogy gyesen lesz a nő,kinek mi köze hozzá. Soha nem álltam segélyért sem sorba.
2016. ápr. 4. 08:46
 15/15 anonim ***** válasza:

Általában azok ítélkeznek, akiknek nincs rendben az életük. Pont nem régen vesztem össze az egyik ismerősömmel, mert már elegem volt az állandó rinyálásából, ezt ő megérezte, aztán belém kötött egy mondvacsinált indokkal, mert gondolom máshogyan nem tudott. 30 fölötti, ül a meleg kakiban a xar házasságában, nem tesz magáért semmit és ki van akadva hogy nem sajnálom a századik vállveregetős hisztéria után. Ő megerősített abban, hogy az elégedetlen emberek mutogatnak és támadnak. Nem tehetek más szerencsétlenségéről, nem fogom én cipelni a súlyát. Mindenki nézzen körül a saját köreiben. Szerintem a mélyszegényeket nyugodtan kihagyhatjuk, nyilván nem rájuk vonatkozott a kérdés. Sosem fogom megérteni ezt a rosszindulatot. Nem mindegy hogy ki hány évesen szül? Amikor tud. Hülyék minden korosztályban vannak, még mindig nem értem hogy a kor miért garancia bármire is...

9 - es voltam.

2016. ápr. 7. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!