Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Jól látom, hogy sokkal-sokkal...

Jól látom, hogy sokkal-sokkal több fiú születik mostanában, mint lány?

Figyelt kérdés
Így hogy lesz nekik barátnőjük majd? Egy ezoterikus ismerősöm azt mondta, hogy azért van ez, mert jön a háború és kellenek a katonák. Jól megijesztett, de csak ha a barátnő kérdést nézem, akkor is nehéz dolguk lesz, ha sokan vannak fiúk. Félek, hogy nem lesz ezért könnyű élete a fiamnak. Vag ymajd párt keresni is menjen külfödre, mint normális fizetést keresni?
2008. nov. 27. 15:15
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem nincs ilyen érzésem. Egyébként háborús idöszakban születik több fiú mint lány, a statisztika szerint, de nem a háború elött vagy után. A tény azonban, hogy még mindig több nö él a világon mint férfi.

Kedves kérdezö! Ha ezt nézzük, akkor nekünk is nehéz dolgunk volt, mig megtaláltuk a férjünket, barátunkat szóval az igazit! Ne féltsd a fiúkat, ök is biztos megtalálják majd a barátnöjüket!

2008. nov. 27. 15:24
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát az én környezetemben, barátok, rokonoknál inkább a lányok a jellemzőek, nekem is kislányom született.:)
2008. nov. 27. 15:25
 3/6 anonim ***** válasza:

Én is kislànyt vàrok:)))))))))))))))

Az meg nem baj ha a 10 ujjàra is akad egy-egy udvarlo.

Na jo ez csak vicc,de azt se felejtsük el,hogy gyakran nem egykoru partnert vàlasztunk,hanem igencsak idösebbet,vagy épp fiatalabbat.

Pàrom is 30,én meg 21!

2008. nov. 27. 15:43
 4/6 anonim ***** válasza:
Hivatali dolgozóként úgy látom a statisztikát, hogy közel azonos a két nemhez tartozó születések száma. Bár nekem is néha olyan érzésem van ezt az oldalt olvasva, hogy több a fiú, de lehet hogy csak a fiús anyukák aktívabbak! Gratulálok a babákhoz az előttem szólóknak!
2008. nov. 27. 15:51
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem közel azonos, inkább ország részenként (területenként) lehet azt mondani, hogy több a lány vagy a fiú.
2008. nov. 27. 18:57
 6/6 anonim ***** válasza:
En angliaban elek. Itt sokkal tobb kislany szuletik mint kisfiu...nem tudom mert? De igy a kisfiamnak lesz mibol valogatnia :)
2008. nov. 28. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!