Az én fiam 1éves lesz. És akkoriban 8kismama ismerősőm közül, csak egy szült lányt.
2009. okt. 1. 11:42
2/12 anonim válasza:
Ugye? Ez akkor nem csak nekem tűnik így,kisfiam tavaly májusban született,akkor 2 kislány volt és kb.10-12 fiú.Minden barátnőmnek fia van,most költöztünk új házba,ahol 5 családnak van gyereke,naná,hogy mind fiú:)
2009. okt. 1. 11:48
3/12 anonim válasza:
A nők száma így is jóval több a világon mint a férfiaké,bár pontos adatokat nemtudok,de aminap hallottam,hogy sokkal több lány születik napjainkban,ráadásul mivel ugye nekik Y kromoszóma van az X helyén hát nem akarok csúnyát mondani,de úgy fogalmaztak,hogy lehet szép lassan elfogynak:SDe akkor mi lesz velünk?
2009. okt. 1. 11:49
4/12 anonim válasza:
Szia!
Nekem ugyan lányom van, de körülöttünk mindenkinek fia. A népi hiedelem szerint akkor születik sok fiú, ha jön a háború... Reméljük, ez is olyan, mint a csúcsos has-fiú és a többi.
2009. okt. 1. 11:49
5/12 anonim válasza:
Lakótelepen lakom, szóval elég nagy a tanulmányozható "minta" :) Érdekes, mert tavaly okt. végén szültem és akkor valóban alig volt kislány. Viszont 2008 nyarán meg újszülött kisfiút alig lehetett látni felénk. És akik idén tavasszal-nyáron születtek, ott is szinte minden babakocsiban rózsaszín rugit látok. Ill. ma voltunk egy babaprogramon ahol vegyes korosztály volt, kb 6 hóstól 3 évesig és pont fele-fele volt a arány. Úgy tűnik vannak időszakok amikor tényleg több egyik vagy a másik, de mintha hosszabb távon ez kiegyenlítődne :D
Nagyon remélem, hogy a háborús babonából semmi sem igaz!!!!
2009. okt. 1. 12:11
6/12 anonim válasza:
Májusban született lányom. Az ismerősi körömben, akiről tudom, hogy milye lesz, vagy született, fele-fele arányban van. A mi családunkban viszont csak csajok vannak, nővéremnek és hugomnak is lányuk született. Babaúszásra viszont az oktató poénosan megjegyezte pasizni járunk, mert sokáig egyedüli lányok voltunk.
2009. okt. 1. 12:21
7/12 anonim válasza:
Nálunk épp fordítva.A környezetemben mindenki lányt szült,de a várandósok mind fiút várnak.Felénk a lányok jönnek hamarabb :-D
2 hós kislány anyucija
2009. okt. 1. 12:26
8/12 anonim válasza:
nekem fiam van, és most is fiút várok. Körülöttem is 5 gyerekből 4 fiú.
2009. okt. 1. 12:36
9/12 anonim válasza:
Nekem is fiam van és az ismerőseim közül akik mostanában szültek 12 közül 7:5 arányban a fiúk nyertek.
2009. okt. 1. 12:57
10/12 anonim válasza:
Engem is nagyon foglalkoztatott ez a kérdés- színtén fiam van :)- és érdeklődtem. Többen azt a választ adták, hogy a gazdasági vállság miatt van. Ilyenkor megváltozik a női hormon és ezért születik több fiú. Nem tudom van-e igazság alapja a dolognak, de észszerűnek tűnik, nem?:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!