Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mostanában nem születik több...

Mostanában nem születik több fiú, mint lány?

Figyelt kérdés
Nekem is kisfiam született öt hónapja és az én környezetemben tíz újszülött baba közül egy lány. Ti mit tapasztaltatok?
2009. okt. 1. 11:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Az én fiam 1éves lesz. És akkoriban 8kismama ismerősőm közül, csak egy szült lányt.
2009. okt. 1. 11:42
 2/12 anonim ***** válasza:
Ugye? Ez akkor nem csak nekem tűnik így,kisfiam tavaly májusban született,akkor 2 kislány volt és kb.10-12 fiú.Minden barátnőmnek fia van,most költöztünk új házba,ahol 5 családnak van gyereke,naná,hogy mind fiú:)
2009. okt. 1. 11:48
 3/12 anonim ***** válasza:
A nők száma így is jóval több a világon mint a férfiaké,bár pontos adatokat nemtudok,de aminap hallottam,hogy sokkal több lány születik napjainkban,ráadásul mivel ugye nekik Y kromoszóma van az X helyén hát nem akarok csúnyát mondani,de úgy fogalmaztak,hogy lehet szép lassan elfogynak:SDe akkor mi lesz velünk?
2009. okt. 1. 11:49
 4/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem ugyan lányom van, de körülöttünk mindenkinek fia. A népi hiedelem szerint akkor születik sok fiú, ha jön a háború... Reméljük, ez is olyan, mint a csúcsos has-fiú és a többi.

2009. okt. 1. 11:49
 5/12 anonim ***** válasza:

Lakótelepen lakom, szóval elég nagy a tanulmányozható "minta" :) Érdekes, mert tavaly okt. végén szültem és akkor valóban alig volt kislány. Viszont 2008 nyarán meg újszülött kisfiút alig lehetett látni felénk. És akik idén tavasszal-nyáron születtek, ott is szinte minden babakocsiban rózsaszín rugit látok. Ill. ma voltunk egy babaprogramon ahol vegyes korosztály volt, kb 6 hóstól 3 évesig és pont fele-fele volt a arány. Úgy tűnik vannak időszakok amikor tényleg több egyik vagy a másik, de mintha hosszabb távon ez kiegyenlítődne :D

Nagyon remélem, hogy a háborús babonából semmi sem igaz!!!!

2009. okt. 1. 12:11
 6/12 anonim ***** válasza:
Májusban született lányom. Az ismerősi körömben, akiről tudom, hogy milye lesz, vagy született, fele-fele arányban van. A mi családunkban viszont csak csajok vannak, nővéremnek és hugomnak is lányuk született. Babaúszásra viszont az oktató poénosan megjegyezte pasizni járunk, mert sokáig egyedüli lányok voltunk.
2009. okt. 1. 12:21
 7/12 anonim ***** válasza:

Nálunk épp fordítva.A környezetemben mindenki lányt szült,de a várandósok mind fiút várnak.Felénk a lányok jönnek hamarabb :-D

2 hós kislány anyucija

2009. okt. 1. 12:26
 8/12 anonim ***** válasza:
nekem fiam van, és most is fiút várok. Körülöttem is 5 gyerekből 4 fiú.
2009. okt. 1. 12:36
 9/12 anonim ***** válasza:
Nekem is fiam van és az ismerőseim közül akik mostanában szültek 12 közül 7:5 arányban a fiúk nyertek.
2009. okt. 1. 12:57
 10/12 anonim ***** válasza:
Engem is nagyon foglalkoztatott ez a kérdés- színtén fiam van :)- és érdeklődtem. Többen azt a választ adták, hogy a gazdasági vállság miatt van. Ilyenkor megváltozik a női hormon és ezért születik több fiú. Nem tudom van-e igazság alapja a dolognak, de észszerűnek tűnik, nem?:)
2009. okt. 1. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!