Esty910212 kérdése:
Van olyan lány, aki mostanában szeretne babát és beszélgetne velem ezzel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Mi idén tervezzük és jó lenne valakivel beszélgetni ilyen dolgokról. :)2014. márc. 31. 09:32
1/9 anonim válasza:
a hoxán sok ilyen topic van és akár nyithatsz is ujat. Ott sokkal személyesebb is az egész.
3/9 anonim válasza:
Szia.mi is babat szeretnenk .irj uzit.szivesen beszelgetnek rola :)
4/9 anonim válasza:
Szia!
Nekem is nyugodtam írhatsz privit :) Mi is tervezzük a babát :)
5/9 anonim válasza:
Szia! Mi is benne vagyunk a projektben, szívesen beszélgetnék erről! :)
6/9 anonim válasza:
Sok sok karácsonyi baba lesz itt :)
7/9 anonim válasza:
Szia!
Mi kb 2-3 hónap múlva vágunk bele "ismét" . Azért raktam idézöjelbe mert most kényszerpihin vagyunk,vizsgáltok miatt. Szívesen beszélgetnék veled és másokkal is,hogy aztán együtt izgulhassunk :)
Akár lehetne ez a mi és hozzánk hasonlóan babát tervezök kis fóruma,nem kell feltételn privibe. De ahogy neked jobban tetszik :)
Ti hány évesek vagytok?
Üdv: Kriszti
8/9 anonim válasza:
Nekem majd áprilisban derül ki sikerült-e :)
9/9 anonim válasza:
Mi is ebben a hónapban kezdjük a tesó projektet, egy 4,5 éves nagylány mellé szeretnénk kis tesót, remélem hamar sikerül :)
Nekem is írhatsz, de ha gondolod nyithatunk valahol egy csoportot, és meghívhatunk innen mindenkit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!