Ez új divat? Mostanában egyre több fiatal (19-24 év közötti) lány ismerősöm megy el szülni, meg gyereket akarnak. Most ez kezd újra divatba jönni?
Igen, mert így nem kell elmenni dolgozni. A gyes és csp. tök jó megélhetésre. Tisztelet a kivételnek, akiknek van megfelelő munkaviszonyuk. Bár elég tág időt írtál. Úgy gondolom, hogy 23 év felett nincs abban semmi rossz, ha valaki már gyereket vállal, van neki legalább 2 éves munkaviszonya és a párja is dolgozik és mind a ketten akarják a gyereket.
Akik 19-20 évesen szülnek, azok tuti nem akarnak dolgozni, el akarják tartatni magukat, semmi tervük a jövőre nézve. Mondom tisztelet a kivételnek, csak azok vannak kevesen.
Pár éve épp ez volt a normális, ritka volt az, ha valaki 30-on felül szülte az első gyerekét, főleg ha esetleg közel a 40-hez, az meg még ritkább volt.
Szerintem 23-24 évesen nem korai szülni, 20 alatt csak nagyon kevesen érettek rá, bár a szakemberek szerint a szervezet a húszas éveiben a legalkalmasabb a szülésre.
Igen lehet szülni, nem az.. Csak sajnos nem egy ilyen fiatal anyuka ismerősömet otthagyta a gyereke apja a szülés után 1-2 évvel...
én nem tudnám elképzelni h ennyi idősen szüljek.. élni akarok még... Bulizni, dolgozni.. bár tény h munkát is egyre nehezebb találni
Apuka meg bármikor elhagyhat. Lehet, hogy együtt vagytok már 10 éve, gyermeket vállaltok, majd lelép. Ezt nem lehet tudni.
A válaszíró 71%-ban hasznos válaszokat ad.
# 8/8 Időpont ma 13:02
Hát ja.. Nekem NINCS az a pasi akinek szüljek... Annyi.-annyi ilyen van h otthagyják a gyereket az anyukát...szerintem nem is lehet már a mai férfiakra családot, gyereket alapozni
# 7/9 Időpont ma 13:01
Itt a faluba van egy nő aki évente-2 évente szül.. A 3. pasijának szülte ősszel a 11. gyerekét.. Sose dolgozott.. de jár neki gyes, ilyen meg olyan segély, gyerektartások
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!