Hogyan lehetnék 14 évesen modell? (csak hobbi szinten)
Nem akarok hivatásos modell lenni, csak párszor szeretnék szerepelni mondjuk újságokban :33
Mit tehetnék ennek érdekében?
Magasság:kb 170 cm
Súly:kb 51-52 kg
Mell:78 cm
Derék:64 cm
Csípő:84 cm
(Tudom, elég lapos vagyok :/ -.-)
Jaj. Hobbi szinten, "párszor szerepelni mondjuk újságokban" sehogy nem tudsz. Ez munka, szerződéssel, ügynökséggel, fizetéssel, kötelezettségekkel. Egy életmód. Szerencsejáték is, évekig senki nem ismer, lehet, hogy az életbe nem futsz be. Fotókra nem kerülsz, csak ha kifutón is vagy. Kifutóra nem kerülsz 16 év, és 173cm alatt. Addig dönts el, mit akarsz.
Komolyan, baromi irritáló, hogy mindenki azt hiszi, az ember "hobbiból" modellkedik. Az nem úgy van, hogy odaállsz a kamera elé, aztán majd mindenki elájul a szépségedtől. Szerinted ha tényleg ilyen baromi egyszerű lenne, nem lenne mindenki modell?
Keress valami okos hobbifotóst aki lefotóz a belépő dSLR gépével meg az ahhoz kapott kitobijával, szelektívszínteleníti a szemed és a szád és töltsd fel Facebookra hogy néhány ismerősötök szétlájkolja és elmondja mennyire tehetségesek vagytok mindketten...vagy inkább NE!
Én elhiszem, hogy szerintetek DJ-nek, fotósnak meg modellnek lenni egyszerű dolog, és "tök cool" nem kell hozzá semmi, de ezek szakmák, amiket tanulni kell, amikért áldozatokat kell hozni (pénz, idő sokszor elképesztően sok) és nem biztos hogy megtérül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!