Ez új divat? Mostanában egyre több fiatal (19-24 év közötti) lány ismerősöm megy el szülni, meg gyereket akarnak. Most ez kezd újra divatba jönni?
Huh, hát Én sose akartam fiatalon anyuka lenni..
Utolsó elöttinek meg: Itt ahol élek itt van egy nő, aki a 2. v 3. hapsijának szülte a 10. vagy 11. gyereket, assze a nő most 41 éves, de magyar... csak neki büdös a munka..... persze hogy "jól" élnek, az előző pasijai fizetik a gyt.-t, ingyen tk suliban a gyerekeknek, stb... Ja és a nő magyar... állitólag sose dolgozott vagy ha igen csak annyit h GYEDet is kapjon
Kérdező, te úgy hivatkozol az ismeretségi körödben lévő néhány ember életére, mint ha ez az ország összes nőjére, és fiatal anyukájára igaz lenne. Ennyi közhelyes hülyeséget már rég olvastam egy kérdés kapcsán, mint amit te itt összehordtál.
Úgy gondolom, hogy bízd már rá mindenkire, mikor, kitől miért akar gyereket. "Divatba jönni" egyébként a csőnadrág, vagy az egyrészes fürdőruha tud kedveském, nem a gyerek... Gyereket az ember nem "divatból" szül, hanem azért, mert úgy érzi, hogy lehet nélküle élni, csak nem érdemes. Bár ahogy olvastam a hozzászólásaidat, úgy látom, ez a szempont nálad fel sem merül...
24 eves vagyok. 2 kisfiunk van a ferjemmel akivel immaron 5 eves hazasok leszunk nyaron. A nagy 4 eves lesz juliusba, a kicsi 7 honapos vagyis 20 es 23 evesen szultem.(Ferjem 8 evvel idosebb nalam)
Nem mondom,hogy igy terveztuk, az elso gyermekunk nem tervezett baba volt viszont mikor kiderult ,hogy terhes vagyok nem volt kerdes,hogy megtartsuk-e. A kicsi viszont tervezett baba.
Rendezett anyagi helyzetunk van, kulon elunk (es eltunk mindig is) a csaladjainktol (kulfoldon elunk) es soha senkitol nem kaptunk sem anyagi sem semmi egyeb segitseget (gyerekeink szuletese utan nem volt segitsegem).
Szoval az eletkor nem mervado. Nagyon elegem van abbol,hogy sokan elitelik a fiatal anyukakat. Igen,tobbseguk nem stabil kapcsolatba es anyagi helyzetbe szul de ez nem mindenkire igaz, nem szeretem ha altalanositanak.
Szeretek fiatal anyuka lenni. Igaz,hogy sokat magyarazkodok mert sokan nem hiszik el,hogy en vagyok a gyerekeink anyukaja mert nem eleg,hogy fiatal vagyok,baba arcom van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!