Ez új divat? Mostanában egyre több fiatal (19-24 év közötti) lány ismerősöm megy el szülni, meg gyereket akarnak. Most ez kezd újra divatba jönni?
Figyelt kérdés
de tényleg.. Én ezt látom a velem egyidős vagy nálam fiatalabb lány ismerőseimen hogy egyre fiatalabban (19-24 évesen) már szülnek, gyereket akarnak, bár legtöbbnek talán 1-2 éves kapcsolata lehet, össze se házasodtak (még. Vagy csak ezt a régi hagyományokat akarják újra divatba hozni? mert régen volt jellemző hogy 17-20on évesen szültek inkább...2013. febr. 12. 12:46
51/54 anonim válasza:
Mert könnyebb,mint dolgozni.
Majd a pasi eltartja őket.Aztán ha megnő a gyerek,majd jön a következő.
Nekem havi 1 milliót fizetnének sem kellene soha gyerek.Örülök ha magam boldogulok.
52/54 A kérdező kommentje:
De mostanság észrevettem h 18 alatt is szülnek mikor suliba kéne járni
2014. jún. 22. 20:52
53/54 anonim válasza:
Az ő dolguk.
Sajnos az a baj,hogy sokan azt hiszik ez normális.
Pedig 30 előtt szerintem elég butaság szülni.
Ha van megfelelő háttér,akkor is.Az ember rengeteget változik 18 és 30 között.
30 felett már kevesebbet,
54/54 anonim válasza:
19-24 korosztály ideális a szülésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!