Szerinted melyek a leggyakoribb fiú ill. lány nevek mostanában (Magyarországon)?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 4. 16:47
1/14 anonim válasza:
Az én környezetemben minden kisfiút Bencének hívnak! De ez komoly nem is értem! Kislány Anna,Csenge,Vivien
3/14 anonim válasza:
Körülöttem minden kisfiú Noel, minden kislány Csenge. De komolyan!
4/14 anonim válasza:
Mostanában divat a Zselyke, Anna, Hanna...Fiúknak a Bence, Levente, Dominik...
5/14 anonim válasza:
Felénk Bence, Boglárka, Fanni, Ádám, Zsombor, Luca nagyon gyakoriak. De pl. Jázmint, Annát, Hannát egyet sem ismerek kisgyereket, pedig elvileg ezek a leggyakoribb lánynevek.
6/14 anonim válasza:
Nálunk ezek: Csenge, Nóra, Lili, Marci, Bence
7/14 anonim válasza:
Épp most jött ki a 2012 es leggyakrabban adott nevek listája első nevek fiúknál Bence Máté Levente Ádám Dávid Dominik
Lányoknál Hanna Anna Jázmin Nóra Csenge.
8/14 anonim válasza:
7 es vagyok 6 év alatt 3 gyerekem született szóval jópár gyereket ismerünk a környezetünkben, a közösségekben stb. és felénk a Hanna a Máté a Milán a Lili , a Dominik, az Eszter és a Zsófia nagyon gyakori.
Bencét egyet sem ismerek, még távolról sem és Jázmint se, furi mert elvileg nagyon gyakori évek óta mindkettő.
9/14 anonim válasza:
Nálunk: Dávid, Patrik, Dániel, Vanessza, Anna.
Bence közel és távol csak az én fiam, senkit nem ismerek ezzel a névvel.
10/14 anonim válasza:
Fiú: A legesleggyakoribb a Bence, de sok Milán és Levente is rengeteg.
Lány: Anna, Hanna, Eszter, húúú és Lili is rengeteg van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!