Még mindig nem húzodott össze a hasizmom. Ha haskötőt hordanék, az segítené az összehúzódását? Mellette még mindennap tornázom egy 30 napos könnyített edzésterv szerint.
Kizárt, hogy csak a torna lenne a titok, ez az egész nagyban adottság kérdése.
Én az első gyerekemmel 52 kg-ról indultam, 68-al szültem, és amikor egy éves volt a lányom, már csak 49 voltam, pedig semmit sem tornáztam (illetve hetente 1x igen, de azt inkább a mozgékonyságért, nem zsírégetésért.), kicsivel később terhes lettem a másodikkal, még 47-re lefogytam, nagyon csúnyán néztek rám (főleg az ismerősök), hogy gyorsan szedjek fel, mert, baj lesz. Most még nincs fél éves a pici, de már csak 51 kg vagyok...
Csak a szoptatás... Pedig eszem, amennyi jól esik, este 10-kor egy tábla csoki stb. (Persze sok zöldség, hús, gyümölcs stb.)
Szerintem felesleges bűntudatot lehet ébreszteni a kismamákban azzal, hogy csak diétázni meg tornázni kéne, mindenről ők tehetnek...
Mellesleg nekem sem annyira jó, hiába akad el mindenkinek a szava, hogy milyen jó az alakom, ha alig bírom megemelni a gyerekeimet, és amúgy is alig bírok sok mindent, már túl vagyok egy bordaközi ideggyulladáson (az emelgetések miatt)...
Szóval mindenki más és más. Egy biztos, a szülés megváltoztat minket kívül belül, és ez így van jól!
A csoda gyermekek meg a gyümölcsök, amiért mindezt vállaltuk, ki-ki a magáét...
Jó babázást mindenkinek!
Pont, mintha én írtam volna....57 kilóval kezdtem, 74 kilóval szültem, most vagyok 63 és 6 hónapos a bébi.
A hasam pont olyan, mintha jönne a kistesó! :(
És mi is járunk babauszira, próbálom behúzni a behúzhatatlant, hogy nehogy én is kapjak egy olyan kérdést, mint Te! :)
Én egyenlőre nem csinálok semmit, mert éppen annyi a tejcim, amennyi a Picinek kell, nem akarok kockáztatni. Majd ha 1 éves lesz, akkor irány az edzőterem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!