Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan szoktassam le anyósomat...

Hogyan szoktassam le anyósomat, hogy ne domestossal mosson kezet? Ugyanis kisbabánkat nagyon féltem, és én is undorodom ettől a szagtól. Nem igazán érti meg, hogy nem kézmosásra való!

Figyelt kérdés
2010. febr. 5. 12:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
75%
Az én anyósom soha nem mos kezet,söt kutyás kézzel fogdossa a kicsit,pedig vettem gyogyszertárban Clarasept fertötlenitös szappant,mi azzal mossuk a kezünket.De ha eljön nem mossa meg a kezét a soha.
2010. febr. 5. 12:57
 12/16 anonim ***** válasza:
Én úgy hallottam gyermekkórházban dolgozóktól, hogy domestost nem szabad használni kisgyermekeknél. Mi claraseptet használunk, de csak akkor, ha az utcáról jövünk be, amúgy foly. szappant. A kiskádját is claraseptel fertőtlenítjük hetente 1×2×.
2010. febr. 5. 13:08
 13/16 anonim ***** válasza:

Hát, jobb, mintha semmivel sem mosna kezet :)

Én, ha nem tenném szóvá, akkor 2. lehetőségként eltenném, és azt mondanám, hogy elfogyott, van helyette szappan. Vagy van az a frosch (béka van rajta talán?) fertőtlenítő- vagy felmosószer vagy micsoda, az biológiailag lebomló vagy valami ilyesmi :), és kb. 500 ft. körül van. Mondd azt ,hogy most már ilyet használtok, és amikor jön, tedd ki azt :)

Mi is anyósékat várjuk, mindjárt teszek is óvintézkedéseket.

(Pl. eldugom a zenélős játékokat, mert azokat mindig akkor kezdi bömböltetni, amkor a kicsi készül aludni... :) :S

2010. febr. 5. 13:09
 14/16 anonim ***** válasza:
76%

Itt most nem arról van szó,hogy kezet mos e vagy sem,hanem hogy mivel!!!

Az neki sem egészséges,ha Domestossal mossa a kezét.Biztosan nagyon kiszárítja,kimarhatja a kezét.Azért ez durva.Egyszerűen magyarázd meg neki,hogy nem kell a bőrét is lemaratni azért,hogy tiszta legye a keze.

2010. febr. 5. 13:13
 15/16 anonim ***** válasza:

Ilyen hülye anyóst!

Aztán meg a gyerek eszi a kezéről a fertőtlenítőt!

Én nem engedném hogy hozzá érjen.

2011. márc. 26. 09:54
 16/16 anonim ***** válasza:

Megértem azokat, akiknél nem mosnak kezet a hozzátartozók. Nálunk is ez van, és dohányosról beszélünk. :(

De mondjuk a másik véglet sem jó! Én is azt mondom, kézfertőtlenítő szappan. DM-ben is lehet kapni. :)

2012. aug. 17. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!