Hogyan szoktassam le anyósomat, hogy ne domestossal mosson kezet? Ugyanis kisbabánkat nagyon féltem, és én is undorodom ettől a szagtól. Nem igazán érti meg, hogy nem kézmosásra való!
Szia!
Örülj neki, hogy kezet mos, ráadásul fertőtlenítővel.Nem lesz semmi baja tőle, gondolom leöblíti. Nálunk nem mos kezet soha, ha hozzányúl, én ettől leszek idegbajos.
/Z/
Fúj.
Vegyél neki valami kézfertőtlenítőt, ha annyira ragaszkodik a steril kezekhez. Vajon miért nem elég a szappan neki? Hol jár a kezével, hogy domestos kell neki? Én a vécét fertőtlenítem azzal...
Amióta a gyermekünk megvan, nem használunk se domestost, se semmilyen fertőtlenítőt. Egy gyereknek nem kell hozzászoknia ahhoz, hogy a világ nem teljesen steril?
Most két és fél éves és "agyon sem lehetne csapni" :)
"Máshol meg az a baj hogy az anyós kutyás,sz@ros,kitudjamiyen kézzel nyul a gyerkhez."
Miért kell csak szélsőségekben gondolkodni?
Hogy a kérdésre is válaszoljak: Engem nagyon zavarna, és egyszerűen szóvá tenném. A gyerek a legfontosabb, nem az anyósom lelkivilága.
Magyarázd el neki, hogy a domestos nem kézmosásra való, ugyanis úgy hat, hogy feloldja a szerves vegyuleteket, ezért lesz tőle sikamlós a keze.Ha leöblíti is, marad a kezén belőle és még a bőrét is nagymértékben roncsolja!
Vegyél neki fertőtlenitős kézmosót (gyógyszertár) és mosson azzal kezet, ha annyira fertőtleniteni akarja, hogy a sima szappan nem felel meg neki.
Két dolog miatt kell szélsőségekben gondolkodni:
1.Szélsőséges vagyok
2.TÖBB kérdés volt már anyós-kézmosás problémával,és a fent emlitett dolgok is szerepeltek közöttük!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!