Fonott kosarunk van ami eddig padláson volt ott meg egér, elég ha domestossal kimosom?
Figyelt kérdés
babám játékait tenném bele, még kicsi a gyerek szájába vesz mindent, és szép nagy fonott kosár amibe ruhák voltak a padláson most lehoztam, és áttöröltem a belseléyt domestosos szivaccsal szerintetek elég?2010. febr. 17. 19:09
1/8 anonim válasza:
Én a fonottakat a kádban jól lezuhanyoztam-mert ha más nem,por van a fonatokban-fertőtlenítős szivaccsal jól átmosod kívül-belül,és alaposan leöblíted.
2/8 anonim válasza:
én a parázós típus vagyok előre szólok, szóval én inkább nem használnám a baba mellé. szerintem vegyél egy újat ezt meg használd szennyeskosárnak. a padláson be volt csomagolva valamibe?
3/8 anonim válasza:
pont ahpogy elöttem írták,de jól öblitsd le, és várd meg míg a klór teljesen elszáll ha van radiátor mellette hamar kiszárad.
4/8 anonim válasza:
ma 19:14
Szia parázós!
Szerinted az új az steril? Majd nézz körül egyszer pl. Mátraszőlősön, hogy hol készülnek, vagy a piacosok hogyan tárolják!
:)
Kérdező: Mosd meg, szárítsd meg, a gyerek immunrendszerének kell egy kis stimulálás!
:D
5/8 anonim válasza:
na jó, ha ennyien ezt írták elfogadom :)
no para :)
6/8 anonim válasza:
Igen ám!Az áruházak is tele vannak egérrel.
7/8 anonim válasza:
Ha te is parázós vagy tegyél bele valami "bélést". Vagy papírból, vagy textilből. Úgyis divat mostanában a textillel bélelt kosárka. Így a játékok nem érintkeznek közvetlenül az "egeres" kosárral és azt még mosni is tudod.
8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2010. febr. 18. 13:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!