Olyat szeretnénk, ahol szülőkkel is készül néhány fotó, és van műterem is különféle kellékekkel. És nem utolsó sorban türelmesek a babákkal és nem "lejárt a másfél óra, viszont látásra", hanem kivárják a baba megfelelő "hangulatát".
2011. jún. 8. 13:45
1/7 anonim válasza:
Szia!
Igaz nem Eger környéke...én Bp-en tudok egy nagyon-nagyon türelmes, gyakorló kispapát.
Fotós műterme van, de fotóz kint is szabadban. Akár is-is ha úgy kérik.
10.000 FT és annyi képet kaptok amennyi készül.
HA érdekel akkor az elérhetőségét megadom.
Hétvégén is fényképez, alkalmazkodik.
Helyszínre is kimegy, de gondolom az +költség.
2011. jún. 11. 17:12
2/7 anonim válasza:
Én Miskolcon jó szívvel ajánlom a Fotogén Stúdiót! Nagyon nagyon jó fej a fotós, türelmes. Mi két gyerkőccel, nagyszülőkkel mentünk. Volt nagy bőrönd, különböző méretű macik, virágok, babakocsi, babák kellékeknek. Ha érdekel a cím, vagy tel.szám szólj! Ha adsz email címet küldök egy párat a mi retusálatlan képeink közül. Ja és ráadásul megkaptuk dvd-n az összes képet, 10 db-ot hívattunk elő 10x15-ös méretben és fizettünk 8000 Ftot.
2011. jún. 11. 20:41
3/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi, érdekelne mindkettő elérhetőség, esetleg weboldal, referencia, stb., mnyp11@freemail.hu a cím.
Kedves utolsó, darabszámban ez hány kép összesen és időben mennyi volt? Illetve kerültek retusálásra képek és ha igen hány db?
356 db képet csinált. Amit dvdn ideadott, azon nem volt vízjel, se nem volt lebutítva. Email címedre küldök majd egy pár képet.
2011. jún. 12. 10:58
5/7 anonim válasza:
Utolsó vagyok megint: 10db képet restaurált és még kaptunk ajándékba 4 db kisebb méretű fekete- fehér képet is. Annyi még, hogy teljesen legyen a kép, hogy mi az esküvői képeinket is vele csináltattuk korábban, így lehet ezért került ennyibe. Nem tudom ezért került e ennyibe vagy másnak is ennyi esetleg.
2011. jún. 12. 11:00
6/7 anonim válasza:
Próbáltam a megadott emailcímre levelet írni neked, de visszadobta a gép. :(
2011. jún. 12. 19:52
7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi az infókat!!!
Pedig ez a címem:
mnyp11@freemail.hu
Nem tudom mi lehet a gond, mástól kaptam levelet ma is.:(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!