Domestossal moshatom a cumisüveget?
Figyelt kérdés
Forró vizben domestossal moshatom?2011. júl. 7. 18:01
1/15 anonim válasza:
én domestossal a wc-t mosom,nem mosnám vele a cumisüveget..Lehet az se jobb,ahogy én csinálom,de sima mosogatószerrel,forró vízzel elmosom,utána sterilizálom.
2/15 A kérdező kommentje:
Jólvan,köszönöm!
2011. júl. 7. 18:04
3/15 anonim válasza:
Semmiképp ne használj ilyen erős szert a cumisüvegekhez! Mosd el forró vízben, normál mosogatószerrel, majd dobd a sterilizálóba vagy főzd ki! A Domestos megöl minden ismert bacit, az igaz, csakhogy a "bacik" nagy része hasznos...
4/15 anonim válasza:
Nem kell ilyen erős szert használni hozzá.
Forró vízben, mosogatószerrel elmosod, sterilizálod, ha a vízbe öntesz egy kis ecetet, nem lesz vízköves sem.
5/15 A kérdező kommentje:
Értem!
Nagyon köszönöm!:)
2011. júl. 7. 18:08
6/15 anonim válasza:
azt hittem viccelsz ;) én is a wc-t fertőtlenítem azzal
7/15 A kérdező kommentje:
kimostam vele..
de benne maradt a szaga!
baja lehet tőle?
2011. júl. 7. 20:07
8/15 anonim válasza:
Nem értem, itt írtuk többen is, hogy ne tedd! Persze, hogy benne marad a szaga. Elég intenzív és képtelenség úgy kiöblíteni, hogy jó sokáig ne lehessen érezni... Én biztosan nem adnék ebből a babámnak semmit. Gondolom, van másik cumisüveg...
9/15 A kérdező kommentje:
Igen,de benne volt a tápszer szaga!
Akkor ne adjak neki benne már semmit? Szerinted lehet,tőle baja,ha ebbe adok neki?
Egyébként igen,van!
2011. júl. 7. 20:19
10/15 anonim válasza:
Egy jó darabig a másik cumisüveget használd.Ezt pedig többször főzd át.Lehet kevés ecettel is tisztítani,az mégis csak egy természetes dolog.Én itt olvastam,hogy valaki azzal takarítja ki a vízforralóját.Kipróbáltam,azóta gyönyörű a belseje.Kifőzöm ecetes vízzel és aztán 2x tiszta vízzel és semmi vízkő,semmi szag.Próbáld ezt ki a cumisüvegen,hátha kimegy belőle a domestos szaga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!