Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Domestossal moshatom a cumisüv...

Domestossal moshatom a cumisüveget?

Figyelt kérdés
Forró vizben domestossal moshatom?
2011. júl. 7. 18:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
A mosogatoszer szagát is átveszik, pláne a szilikonok. De domestosba vagy hipoba sose merném mosni a cumit, az nem arra valo. pláne nem babának. En még kicsi volt nem használtam csak vizet és sterilizálot, most pedig mosogatoszeres melegvizet, böööööö öblítéssel. Nem tudom hogy te hogy vagy vele, de én már nem merném azt a cumit használni, pláne ha még nagyon picike.
2011. júl. 7. 20:55
 12/15 A kérdező kommentje:
11hónapos
2011. júl. 7. 21:11
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

én chicco sterilizáló folyadfékot vettem, mosogatás után olykor abba teszem a cumisüvegeket, cumikat.

jó módszer a kifőzés citrommal v citromsavval

ha vízköves, ecettel öblítem át, utána sokszor elöblítem, mert annak is átveszi a szagát

nem lesz baja a kicsidnek a domestostól, csak sokszor mosd még át a cumisüveget

2011. júl. 7. 21:28
 14/15 A kérdező kommentje:
3órája forró vízbe ázik:))
2011. júl. 7. 22:16
 15/15 anonim ***** válasza:
81%

soha többet ne tegyél ilyet!!!!!

igen, lehet baja, szétmarja a nyelőcsövét ha egy picike is marad a cumisüvegen! domestos direkt olyan sűrű, hogy a wc-be mikor belefolyatod felragadjon az oldalára...

szerintem dobd ki és legközelebb eszedbe se jusson vegyszerrel mosogatni a babád dolgait!!!!!!

2011. júl. 7. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!