Szerintetek, ha a baba kisszekrényét, amiben előzőleg a mi holmiaink voltak, domestossal kifertőtlenítettem és utána alaposan át is mostam, elegendő? Belerakhatom a kimosott babaruhákat?
Figyelt kérdés
2010. máj. 8. 21:07
2/7 anonim válasza:
Miért mit szeretnél még? Kifőzni? :D
3/7 anonim válasza:
Én egy új szekrányt vettem. :) De persze, hogy elég. Utána is megfogod a ruháit, hozzáér a ruháitokhoz, stb. Nem kell mindennek extrém sterilnek lennie a baba körül.
4/7 anonim válasza:
Bőven elég :)) a túlzott sterilitással csak többet ártasz, mint amennyi használsz. Egy újszülöttet se kell búra alatt tartani... a kórházban se fogják :))
5/7 anonim válasza:
Ha a kimosott, tiszta ruháitokat tartottátok a szekrényben, szerintem még túlzás is a Domestos. De elegendőnek elegendő az biztos. :)
6/7 anonim válasza:
Azért lehetnél egy "kicsit" bátrabb!
7/7 anonim válasza:
Atya-gatya. Van valami fertőző betegségetek? Csak azért mert kifertőtlenítetted. Ez vicc? Én biztos nem tettem volna. Szimplán kitörlöm vizes ruhával és kész. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!