Kivihetem a levegőre a 2 hetes kisbabánkat? Mennyi időre? Milyen ruhadarabokat adjak rá?
Ha nem fúj nagyon a szél, délután, egy nagyon-nagyon vékony hosszúujjú body-t /rugit/ingecskét adnék rá (h.ujjú a Nap miatt + vékony kissapka és 1 textilpelus betakarni.
Plusz vigyél vastagabb pokit is, ha hűvösödne hirtelen.
Én 2 hetesen már a nagyiékat örvendeztettem meg a picivel, uh nyugodtan vidd, nem kell túlproblémázni ezt. De megértelek, mert az első séta előtt én 2 napot halogattam, míg rákészültem :)) Nekem is első baba.:) Meglátod, hamar belejössz. Már az első séta után is sokkal magabiztosabb leszel.
Kiviheted nyugodtan.
Nekünk a doki mondta, amikor kijött előszőr, hogy kivihetem, akkor volt 5 napos. (na persze már 3 napja kivittem minden nap, amióta hazajöttünk. Május végén született.)
A ruházkodás nehéz nekem is, body, egy vékony újjatlan rugi. (ma már nincs olyan meleg nálunk), sapi.
fokozatosan szoktasd a friss levegőre.
1.alkalommal csak 10 percre menjetek, aztán lehet egyre hosszabbra.
én mindig úgy öltöztettem, ahogy én kényelmesen éreztem magam + 1 réteg. ez lehetett egy vékony takaró nyáron. vagy body+rugi.
a sapka fontos még, ami a fülét is védi a széltől.
jó sétálást!
hát igen, sapka eleinte mindig kell a hideg vagy a nap miatt :)
Body, melegebb rugdalózó, kiskabát, ha meleg van, akkor nem kell alá pulcsi. Melegebb takaró. A plusz egy réteg igaz.
Ha izzad a tarkója, akkor melege van.
Én mindig kivittem, kivéve erős szélben és ködben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!