Hogyan tudom visszaszoktatni a kisbabankat /2 honapos/ a sajat agyaba?
Kb.1 honapos koratol velunk alszik az agyban a baba,de tudom,h a gerincenek a legjobb lenne a sajat agyikoja.
Ha kezben alszik el es lerakjuk akkor rovid idon belul elkezd sirdogalni,es uvoltesbe torkollik a dolog.
Probaltuk par percig sirni hagyni,de O nem hagyja abba,es tovabb nem volt szivem.
Kerem csak azok irjanak akik nem leszurni akarnak,h miert vettuk oda,hanem akikkel ez megtortent,es ezek utan vissza tudtak szoktatni a sajat helyukre a babat.
A valaszokat nagyon koszonom
Vissza lehet, de biztos sírással jár. Tedd a saját helyére, és ha sír, kicsit hagyd, és vedd fel, vígasztald meg, és tedd vissza. Ha kell, ismételd eleinte akár 10X is, majd csökkenni fognak ezek a felvevések, és idővel az is elég lesz neki, ha csak odamész, megsimogatod, kivenni sem kell. De ezt sírás nélkül nem tudod megoldani.
A lényeg, hogy fokozatosan, és ami nagyon fontos, légy következetes!Tudd mit akarsz, és ahhoz ragaszkodj, ne engedj belőle.
Kezd úgy, hogy melletted, vagy a karodon alszik el, és úgy tedd le. Kitartás, menni fog.-)
(én a cicin alvásról tudtam a kiságyba szoktatni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!