Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit szóltok anyukák a mostani...

Mit szóltok anyukák a mostani "házonkívülhöz"?

Figyelt kérdés
már rég sírtam bármi miatt is a képernyő előtt...de ez rettenetes...az a V. kerületi gyámhivatali vezető tuti nem emberi lény, hanem valami minden érzelemtől mentes robot marslakó, tuti nem sz@rt a világra még egy gyereket sem, mert akkor nem beszélt volna így!!!!vannak ötleteim mi járna neki!!!
2010. febr. 4. 23:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem mindegy,hogy nevelő szülő vagy örökbefogadó.Egyébként meg sajnos ez a bürokrácia.Szép Magyarország...
2010. febr. 5. 07:22
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Az a rossz az egészben hogy nem ők tehetnek róla.

De nézd meg az érem másik oldalát. A magyar állam pénzeli azokat a nevelőszülőket akik nevelik ezeket a gyerekeket vagy pénzeli azokat az intézeteket ahol felnőnek. Ennyi erővel te miért nem mész nyugatra szülni a jobb élet reményében?

2010. febr. 5. 07:46
 13/18 anonim ***** válasza:
Hát igen a pénz az nagy úr. De kegyetlenség egy gyereket kiszakítani a családjából. Akárhogy nézzük neki ők voltak a minden.
2010. febr. 5. 08:02
 14/18 anonim ***** válasza:
Én is végig sirtam.hogy lehet ilyen szivtelen görény vcalaki,mit az az ember,aki erröl döntött:(az ilyennek kivánom,hogy legyen egyszer a gyereke helyébe...
2010. febr. 5. 10:08
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

ez tényleg nem jó dolog, DE:

1. a gyámügyes tisztségviselő, a jogszabályok szerint kell eljárnia. ha nem ezt teszi, elküldik fegyelmivel.

2.maga a szabályozás azért van, hogy nálunk rosszabb helyzetben lévő országokból (MÉG van ilyen) ne csináljanak sportot abból, hogy ide, vagy bármely más tetszőleges országba járnak szülni, hogy a "gyereknek jobb élete legyen" ha a határon belül kihívja a mentőt, akkor ugyanis a legközelebbi magyar kórházba fogják vinni

ennek ellenére azt gondolom, abban az esetben az lenne a humánus eljárás, ha a gyereket a kórházból ki sem adnák, hanem amint szállítható, átadnák az anya állampolgársága szerint illetékes gyámhivatalnak.

2010. febr. 5. 13:07
 16/18 anonim ***** válasza:

A másik nagy probléma, hogy milyen bürokratikus úton lehet gyermeket örökbe fogadni! Gondolom, sokan szíves-örömest vállalnák ezeket a gyerekeket is...

Talán az sem véletlen, hogy a Baptista Szeretetszolgálat 400 olyan párról tud, aki fogadna örökbe haiti árvát... többségük azért, mert a hazai törvények miatt lehetetlen adaptálni.

2010. febr. 5. 16:27
 17/18 anonim ***** válasza:
Azért az érdekelne, hogy ki pontozott le!!! Nem hiszem, hogy bármi olyat írtam volna ami megérdemli a lepontozást! 00:26 voltam.
2010. febr. 5. 20:01
 18/18 A kérdező kommentje:
utolsó nemtom, pedig nem volt benne semmi olyan...
2010. febr. 6. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!