Ha valaki büszke babájára, akkor sok anyuka miért mondja egyből azt, hogy dicsekszik?
Nem szoktam mondani semmit, de mikor megyünk tanácsadásra akkor elég sok anyukával és babával találkozom. Nem kell mondanom semmit, mert lányom ő maga mutatja be mit tud:) Ilyenkor van aki megdicséri, de sajnos elég sokan csak piszkálódnak. Nem foglalkozom velük, de azért bánt, hogy egy nő akinek gyereke van az hogyan lehet ilyen undok. Én sem erőltettem neki semmit. Egyszerűen csak teret engedtem neki. Tavasszal született így elég korán tehettem akár a szőnyegre. Így azt csinált amit akart és csinál a mai napig. Nincs járókánk mert nem fér el.
Csak azt nem értem, miért irigykednek. Én tudom, hogy minden baba mást tud. Az enyém jár, de más baba puszit ad, tapsol és sokmindent tanítani lehet nekik. Az enyém csak most tanult meg tapsikolni, de nem irigykedtem azokra akiknek csinálja a babája.
mert bunkók? tudod mielőtt idejöttem,azthittem mindenki olyan kedves mint azok az emberek akiket én ismerek.A legjobb barátnőm 18 évesen lett anya,én azthittem az anya a megtestesült jóság,de amikor ide jöttem, csak az irigységet, a rossz indulatot láttam és ez nagyon elkesírett.Nem egyszer bántottak már meg,nem egyszer hordtak le, nem egyszer aláztak meg itt terhesen és a szülésem utáni 2. napon is már.Ez nem normális.Undorítóak vagyunk és ez nem is fog megváltozni,mert senki de senki nem akar érte tenni semmit. Bárcsak az a kiskamasz lehetnék aki azthitte a világ még jó,bárcsak megtudnám a kislányomnak tanítani,hogy a világ igenis jó, de nem...az emberek és különösen az anyák, egy olyan faj,mert szebb szó nincs ránk, akik a világ legönzőbb ,legirigyebb legokoskodóbb viselkedés jegyeket tudja felvenni vagy a legédesebb,legkedvesebb leggondoskodóbb anya tud lenni.Ezen az oldalon az előbbiekből van több és majd meg is látod amikor fenékig leszek pontozva .
^^
Én felfele pontoztalak... :0)
Szerintem igazad van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!