Férfiak/Nők! Ha megláttok egy fiatal lányt, aki terhes, vagy babakocsit tol, tehát anyuka, akkor mi az első gondolatotok róla? Mi a véleményetek erről így (lassan) 2015-ben?
Engem nem zavar, nem szoktam véleményezni ilyen dolgokat.
Viszont az nagyon, amikor engem szólnak meg. A napokban 2 idős hölgy kérdezte tőlem az utcán, amikor a gyerekeimmel sétáltam, hogy "Ez mind a magáé?! Ilyen fiatalon?!". 28 éves voltam, amikor a legidősebb született, most 33 vagyok. Előtte fél évvel egy másik hölgy közölte lesajnálóan, hogy "Gyereknek van gyereke." Ezek azért bántó megjegyzések, annak ellenére, hogy lényegesen fiatalabbnak nézek ki a koromnál, aminek akár örülhetnék is.
5 honapja szültem!27 eves leszek!DE 18nak nézek ki!terhesen is ugy megbámultak hogy még a buszon is elfelejtették átengedni az ülő helyet!
Most ha tolom a babakocsit akkor mindig belenéznek hogy van e benne valami!igen szó szerint nyitott szájjal bámulnak!erre még rátesz azbis hogy vékony vagyok,és szeretek magamra adni Anyukaként is igy sminkelem is magam+nem melegítő naciban sétálunk
De ez nekem bók😄
De tény hogy nagyon zavaró!hogy szinte kinéznek
Véleményemre vagy kíváncsi?
Belenézek a babakocsiba és ha azt látom, hogy fehér a gyermek, hálát adok az Istennek, hogy talán mégse hal ki a nemzet és van még remény!
Amerre én lakok, rengeteg a cigány. pl. a buszra felszálló huszonéves, gyermekes házaspárok 90%-a cigány. Basszus, alig múltak el 20 évesek, de már ott a gyerek a babakocsiba, a másikat a csávó tartja, a harmadikat szoptatja a nő. A negyedik figyeli, hogy jön-e ellenőr.
Sajnos egyre gyakrabban a vegyesházasság. Sok csinos fiatal magyar lányt látok lepukkant cigánnyal, a gyerekük pedig minimum halványbarna.
Tehát én mindig felderülök, ha MAGYAR gyereket látok, az már csak hab a tortán, ha fiatal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!