Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Férfiak/Nők! Ha megláttok egy...

Férfiak/Nők! Ha megláttok egy fiatal lányt, aki terhes, vagy babakocsit tol, tehát anyuka, akkor mi az első gondolatotok róla? Mi a véleményetek erről így (lassan) 2015-ben?

Figyelt kérdés
2014. dec. 19. 12:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Semmit, csak remélem, hogy nem besikerült, és nem egyedülállóként neveli.
2014. dec. 19. 15:02
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem zavar, nem szoktam véleményezni ilyen dolgokat.

Viszont az nagyon, amikor engem szólnak meg. A napokban 2 idős hölgy kérdezte tőlem az utcán, amikor a gyerekeimmel sétáltam, hogy "Ez mind a magáé?! Ilyen fiatalon?!". 28 éves voltam, amikor a legidősebb született, most 33 vagyok. Előtte fél évvel egy másik hölgy közölte lesajnálóan, hogy "Gyereknek van gyereke." Ezek azért bántó megjegyzések, annak ellenére, hogy lényegesen fiatalabbnak nézek ki a koromnál, aminek akár örülhetnék is.

2014. dec. 19. 16:08
 13/17 A kérdező kommentje:
Utolsó, az ilyen megkeseredett vén nyanyákkal nem kell foglalkozni. A saját szegénységi bizonyítványuk ez, hogy beszóltak neked. Nem is értem, az ő fiatalkorukban pont az volt a divat hogy 16-22 évesen szültek.
2014. dec. 19. 18:54
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
21 éves vagyok, 19 voltam mikor megszültem a lányom, a párom 21 volt. Stabil, boldog párkapcsolat gyümölcse, viszonylag meg tudunk adni neki mindent.Ugyanolyan érett anyának tartom magam mintha 30 lennék..ez felfogás kérdése.Van aki 20 évesen is nagyon jó anya és van aki 40 évesen nem, inkább bulizik, nem érdekli a gyerek vagy fordítva..én nagyon örülök neki h ilyen fiatalon szültem..A nehezén már rég túl leszek, mikro mások csak akkor kezdik el, lesz egy iskolás gyerekem és még csak 30 sem leszek. Egészségügyileg is előnyömre vált, szülés után 10 perccel a doki azt mondta mikor vizsgált, mintha nem is szültem volna, olyan épek a szöveteim, hamar le is fogytam. Mindent én és a párom csinálunk a gyerekkel, nincs nagyi-papi segítség. Már kérdezték is tőlem mikor a lányom totyogott mellettem h "te a nővére vagy?" én pedig büszkén válaszoltam h nem az édesanyja..Ha visszatekerhetném az időt, sem csinálnám másként.
2014. dec. 19. 21:10
 15/17 anonim válasza:
100%

5 honapja szültem!27 eves leszek!DE 18nak nézek ki!terhesen is ugy megbámultak hogy még a buszon is elfelejtették átengedni az ülő helyet!

Most ha tolom a babakocsit akkor mindig belenéznek hogy van e benne valami!igen szó szerint nyitott szájjal bámulnak!erre még rátesz azbis hogy vékony vagyok,és szeretek magamra adni Anyukaként is igy sminkelem is magam+nem melegítő naciban sétálunk

De ez nekem bók😄

De tény hogy nagyon zavaró!hogy szinte kinéznek

2014. dec. 20. 08:17
 16/17 anonim ***** válasza:
Sajnos sokan elítélik, de nekem semmi bajom. az a lényeg hogy normális körülmények között legyen a baba. Valaki 40 se érett meg a gyerekvállalásra, valaki meg már 20 évesen szivesen vállal. Szerintem abszolút emberfüggő.
2014. dec. 20. 18:55
 17/17 anonim válasza:
96%

Véleményemre vagy kíváncsi?

Belenézek a babakocsiba és ha azt látom, hogy fehér a gyermek, hálát adok az Istennek, hogy talán mégse hal ki a nemzet és van még remény!

Amerre én lakok, rengeteg a cigány. pl. a buszra felszálló huszonéves, gyermekes házaspárok 90%-a cigány. Basszus, alig múltak el 20 évesek, de már ott a gyerek a babakocsiba, a másikat a csávó tartja, a harmadikat szoptatja a nő. A negyedik figyeli, hogy jön-e ellenőr.

Sajnos egyre gyakrabban a vegyesházasság. Sok csinos fiatal magyar lányt látok lepukkant cigánnyal, a gyerekük pedig minimum halványbarna.

Tehát én mindig felderülök, ha MAGYAR gyereket látok, az már csak hab a tortán, ha fiatal.

2014. dec. 30. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!