Hogy mondjam meg neki, hogy terhes vagyok? Félek a reakciójától és fiatal vagyok.
Távkapcsolatban élünk, hetente-kéthetente találkoztunk (a nyarat együtt töltjük).
Ő New York-ban él (ott is született, az anyukája amerikai), az apukája viszont angol, ezért sokat van Londonban is.
Én pedig ingázok Anglia-Svédország-Magyarország között (magántanuló vagyok).
Tegnap kiderült, hogy terhes vagyok és fogalmam sincs, hogy mondjam meg a barátomnak. Szeretem és ő is szeret, de akkor is... Már így is elég bonyolult a kapcsolatunk és annyira össze vagyok zavarodva.
Ráadásul még itt vannak anyáék is, akikkel nem túl jó mostanában a kapcsolatom.
(A barátom 18 éves, én 17 vagyok)
Előbb talán azt döntsd el, hogy mit akarsz és hogyan akarod!
Kinek a segítségére akarsz támaszkodni?
Azt avasd be először!
És még te akarsz anya lenni? Aki egy ilyen dologban sem képes magától dönteni?
Egy életről van szó. Te pedig olyan kérdést teszel fel, amit a gyerekek szoktak, amikor bukásra állnak év végén.
Nem akartam anya lenni, egyáltalán nem tudom, mit akarok.
17 éves vagyok, eddigi életem legnagyobb döntése az volt, hogy kiválasztottam, milyen autót akarok.
Sosem kellett semmiben döntenem, általában megtették mások, vagy úgy intéztem, hogy szükségtelen legyen választanom.
Persze, hogy össze vagyok zavarodva, amikor az egész életem így is egy nagy káosz.
Kommented alapján azt mondom, anyudnak mondd el minél hamarabb, hogy intézni tudjátok az abortuszt.
NAgyon butuska lány vagy te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!