Kissbtwpetra kérdése:
Szerintetek terhes lehetek?
Figyelt kérdés
Sziasztok 4 hete voltam együtt a barátommal védekeztünk de akkor is vettem egy tesztet a biztonság kedvéért, negatív lett azután meg is jött. De kb 1 hete feszül néha fáj a hasam és furcsa olyan mintha nőne. Nem tudom mi lehet ez és azóta nem voltam együtt senkivel. Szerintetek ez mi? Terhesség vagy mi?2014. okt. 7. 16:00
1/5 anonim válasza:
Nem tudom, mi, de nem terhesség. Ételallergia, gyomorrontás, puffadás vmitől. Esetleg híztál.
2/5 anonim válasza:
4 hetes terhességet a hasad méretéből nem látni. Még a méhed sem lenne nagyobb, csak minimálisan.
Egészen más tünetei vannak.
3/5 anonim válasza:
max álterhesség - a túl korai tünetek arra utalnak
4/5 anonim válasza:
nem terhesség. 4 hetes terhességet a teszt kimutat, a hasad pedig még nem nő 1-2 hónapig semmit.
5/5 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem terhesség!
Ilyenkor a has még nem is nőne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!