Férfiak/Nők! Ha megláttok egy fiatal lányt, aki terhes, vagy babakocsit tol, tehát anyuka, akkor mi az első gondolatotok róla? Mi a véleményetek erről így (lassan) 2015-ben?
Nekem nincs rossz véleményem a fiatal anyukákról, én magam is az vagyok (24 évesen szültem az elsőt, most lassan 26 évesen a másodikat) bár nem 18-20 éves. Nekem sajnos előítéleteim vannak a cigányokkal kapcsolatban, így ha az a fiatal anyuka cigány, akkor sajnos az a véleményem, hogy na, ezt is csak felcsinálták azt úgy maradt... Bocsánat.
Érdekes, ha magyar lányt látok így akkor nem ez a véleményem. Sokan szándékosan vállalnak fiatalon gyereket.
én a másik oldalról tudok neked nyilatkozni. nem brutál fiatalon, de a mai felfogás szerint fiatalon 24 évesen szültem. talán a "hátrányom", hogy a 24 évem mellé még fiatalabbnak is nézek ki kb 20nak.
a védőnőnél, de egyszer már az orvosi rendelőben is megkérdezték konkrétan, hogy tiéd a gyerek? baromira rosszul esett. és nem arra gondolok, amikor jó szándékból mondták, hogy de csinos anyuka vagy, a nővére is lehetnél, hanem amikor konkrétan felhúzott szemöldökkel néztek rám, amikor kérdezték hogy az enyém e. nem is nagyon szoktak nyitni felém a rendelőben az anyukák, általában ott 30 az átlagéletkor. elég rosszul tud esni. szóval "mifelénk" ez a vélemény... bp, IX.
Nincs semmiféle véleményem róla.
Az, h fiatal, semmit nem jelent.
Nem a koron múlik, ki mennyire jó anya. Lehet rossz anya olyan is, aki 35 évesen szül.
Semmit. Nem érdekel. Az ő élete, az ő döntése, az ő gondja, az ő öröme.
A saját életemmel/életünkkel vagyok elfoglalva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!