Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen nagyobb értékű ajándéko...

Milyen nagyobb értékű ajándékot lehet venni egy 7hós babának? A komp szerintetek is rossz?

Figyelt kérdés

Mamám szeretne venni az unokájának (nagybátyám kislánya) ajándékot. Kompra gondolt, de arról lebeszélném, sok rosszat olvasok róla. De akkor milyen ajándék van, ami nagyobb értékű, és hasznos? Én a járássegítőre gondoltam, de nem tudom, hogy érdemes-e megvenni?

Nincs gyerekem, így nincs tapasztalatom sem :(

Vagy jó a komp mégis?

2014. okt. 30. 13:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Jumpero. Az én fiam imádta.
2014. okt. 30. 22:01
 12/13 A kérdező kommentje:

ez a jumpero ugyan az, mint a járóka, nem?

legalábbis ahogy elnézem lóg benne a lába, vagy ép eléri a talajt

2014. okt. 31. 08:34
 13/13 anonim ***** válasza:

Hát szerintem ez a jumpero ugyanolyan káros mint amit a járókára mondanak- én biztos nem vennék ilyet.

Főleg, ha netalán a kicsi szülei is az ilyen dolgokat nem preferálják, akkor esetleg még rosszul is sülne el az ajándék.

Szerintem a játszóasztal vagy a járássegítő legyen- azok hasznosak lehetnek.

2014. okt. 31. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!